Itunes wachtwoord

Itunes wachtwoord discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik krijg sinds een paar dagen elke keer het schermpje te zien waar je je itunes wachtwoord moet invoeren. Het gaat niet om het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2010, 16:17
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard Itunes wachtwoord

Hey,

Ik krijg sinds een paar dagen elke keer het schermpje te zien waar je je itunes wachtwoord moet invoeren. Het gaat niet om het wachtwoord schermpje in de Appstore want ik snap waarom dat is.. maar ook als ik bijvoorbeeld een spelletje open die gebruik maakt van internet dan krijg ik het wachtwoord schermpje.. Niet altijd maar toch wel zeker 5x per dag..

Komt dit bekend voor bij jullie?

thanks

edit: ik zie dat ik in het verkeerde subforum zit. Kan mn topic nog verplaatst worden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 January 2010, 16:25
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Verplaatst
  #3  
Oud 26 January 2010, 16:35
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Heb je een 'password' app als Lockdown of iets dergelijks genstalleerd? Kijk anders daar even bij de instellingen..
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #4  
Oud 26 January 2010, 17:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2010
Berichten: 34
Standaard

Ik had er ook last van dat je een wachtwoord in moet voeren, moet je de ipod/iphone herstellen dan is het probleem verholpen(bij mij wel)
  #5  
Oud 26 January 2010, 20:12
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Heb je een 'password' app als Lockdown of iets dergelijks genstalleerd? Kijk anders daar even bij de instellingen..
Nee heb ik niet..
  #6  
Oud 26 January 2010, 20:14
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

MIsschien kan je even een screenshot posten?
  #7  
Oud 2 February 2010, 20:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 8
Standaard

Is dit probleem inmiddels opgelost, heb nl sinds enkele dagen precies hetzelfde... Wat bedoelen jullie met een 'herstel aktie' ? Een reset of terug naar fabr. instellingen?
  #8  
Oud 2 February 2010, 21:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2010
Berichten: 34
Standaard

Je kan eerst proberen om hem in dvu mode te zetten, als het dan nog niet verholpen is zal je een reset moet maken naar de fabriek instellingen.
  #9  
Oud 2 February 2010, 23:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeffreyappel Bekijk bericht
Je kan eerst proberen om hem in dvu mode te zetten, als het dan nog niet verholpen is zal je een reset moet maken naar de fabriek instellingen.
Hmmm, klinkt behoorlijk rigoreus...Ik wacht nog heel even af of 't weer net zo verdwijnt als dat 't opkwam. Thnx
  #10  
Oud 3 March 2010, 09:26
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Ik denk dat ik weet wat er aan de hand was. Ik wilde updates van de appstore installeren terwijl ik ergens was met slecht bereik. De apps waren hidden ivm Poof. De iphone wilde dus steeds connecten met de appstore, en vroeg daarom steeds om mijn wachtwoord.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone vraagt constant om itunes wachtwoord nvaltena iPhone Apps 11 7 June 2011 19:00
iTunes-wachtwoord van oude gebruiker voor Apps-Updaten lerwin iPhone Apps 11 25 January 2011 12:21
Windows: iTunes-wachtwoord melding LJArnoud iTunes 3 24 July 2009 22:37
Mac OS X: nieuw wachtwoord in ITunes instellen iHansD iTunes 1 17 November 2008 19:45
Wachtwoord thadan Archief 3 23 August 2008 16:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:24.