//

Itunes wachtwoord

Itunes wachtwoord discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik krijg sinds een paar dagen elke keer het schermpje te zien waar je je itunes wachtwoord moet invoeren. Het gaat niet om het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-01-10, 15:17
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
Mysteriousgirl_ Mysteriousgirl_ is offline
• iOS 4.3.2
• 4.3.4
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard Itunes wachtwoord

Hey,

Ik krijg sinds een paar dagen elke keer het schermpje te zien waar je je itunes wachtwoord moet invoeren. Het gaat niet om het wachtwoord schermpje in de Appstore want ik snap waarom dat is.. maar ook als ik bijvoorbeeld een spelletje open die gebruik maakt van internet dan krijg ik het wachtwoord schermpje.. Niet altijd maar toch wel zeker 5x per dag..

Komt dit bekend voor bij jullie?

thanks

edit: ik zie dat ik in het verkeerde subforum zit. Kan mn topic nog verplaatst worden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-01-10, 15:25
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.361
Standaard

Verplaatst
  #3  
Oud 26-01-10, 15:35
De Generaal's schermafbeelding
De Generaal De Generaal is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Heb je een 'password' app als Lockdown of iets dergelijks geïnstalleerd? Kijk anders daar even bij de instellingen..
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #4  
Oud 26-01-10, 16:57
jeffreyappel jeffreyappel is offline
• iOS 4.2.1
• 5.0 Beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 34
Standaard

Ik had er ook last van dat je een wachtwoord in moet voeren, moet je de ipod/iphone herstellen dan is het probleem verholpen(bij mij wel)
  #5  
Oud 26-01-10, 19:12
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
Mysteriousgirl_ Mysteriousgirl_ is offline
• iOS 4.3.2
• 4.3.4
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Heb je een 'password' app als Lockdown of iets dergelijks geïnstalleerd? Kijk anders daar even bij de instellingen..
Nee heb ik niet..
  #6  
Oud 26-01-10, 19:14
WDS001's schermafbeelding
WDS001 WDS001 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 9.0.2
• 9.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.493
Standaard

MIsschien kan je even een screenshot posten?
  #7  
Oud 02-02-10, 19:39
Netepok Netepok is offline
• iOS 4.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 8
Standaard

Is dit probleem inmiddels opgelost, heb nl sinds enkele dagen precies hetzelfde... Wat bedoelen jullie met een 'herstel aktie' ? Een reset of terug naar fabr. instellingen?
  #8  
Oud 02-02-10, 20:32
jeffreyappel jeffreyappel is offline
• iOS 4.2.1
• 5.0 Beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 34
Standaard

Je kan eerst proberen om hem in dvu mode te zetten, als het dan nog niet verholpen is zal je een reset moet maken naar de fabriek instellingen.
  #9  
Oud 02-02-10, 22:39
Netepok Netepok is offline
• iOS 4.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeffreyappel Bekijk bericht
Je kan eerst proberen om hem in dvu mode te zetten, als het dan nog niet verholpen is zal je een reset moet maken naar de fabriek instellingen.
Hmmm, klinkt behoorlijk rigoreus...Ik wacht nog heel even af of 't weer net zo verdwijnt als dat 't opkwam. Thnx
  #10  
Oud 03-03-10, 08:26
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
Mysteriousgirl_ Mysteriousgirl_ is offline
• iOS 4.3.2
• 4.3.4
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Ik denk dat ik weet wat er aan de hand was. Ik wilde updates van de appstore installeren terwijl ik ergens was met slecht bereik. De apps waren hidden ivm Poof. De iphone wilde dus steeds connecten met de appstore, en vroeg daarom steeds om mijn wachtwoord.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone vraagt constant om itunes wachtwoord nvaltena iPhone Apps 11 07-06-11 18:00
iTunes-wachtwoord van oude gebruiker voor Apps-Updaten lerwin iPhone Apps 11 25-01-11 11:21
Windows: iTunes-wachtwoord melding LJArnoud iTunes 3 24-07-09 21:37
Mac OS X: nieuw wachtwoord in ITunes instellen iHansD iTunes 1 17-11-08 18:45
Wachtwoord thadan Archief 3 23-08-08 15:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:06.