iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Mediaplayer die download vanaf je computer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/79519-mediaplayer-download-vanaf-computer.html)

alexandertje 07-12-10 19:59

Mediaplayer die download vanaf je computer
 
Hey,

Ik was vandaag opzoek naar een app waarmee je muziek( en het liefst ook andere media zoals films) kan bekijken die op je computer staan. Ik weet niet of zoiets bestaat maar het lijkt me onwijs handig. Weet iemand een app hiervoor?

mvg Alex

apotheosis 08-12-10 02:57

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door alexandertje (Bericht 611867)
Hey,

Ik was vandaag opzoek naar een app waarmee je muziek( en het liefst ook andere media zoals films) kan bekijken die op je computer staan. Ik weet niet of zoiets bestaat maar het lijkt me onwijs handig. Weet iemand een app hiervoor?

mvg Alex

Er zijn er wel meerdere maar ik weet ze helaas niet allemaal vanbuiten.

Het jammere eraan is als je zo wil streamen en op je iphone bekijken je pc moet blijven aanstaan.Normaal natuurlijk maar anderzijds jammer al denk ik wel er een manier is om deze ook dan offline te bekijken door denk ik te converteren;).

Hetgeen ik nu gewoon doe is een film die ik heb gedownload gewoon via itunes rechtstreeks op m'n iphone zetten ;), voor een film van 800MB groot duurd dit ong 1minuut met programmaatjes als; cinexplayer, oplayer, vlc media player.

Maar hetgeen jij zowat zoekt zal wel dan deze zijn bv; air video ;).

Je hebt ook nog video stream maar ik zie geen recencies staan dusja, beetje riskie dan om dit aan te schaffen, kan heel goed werken kan ook niks goeds aan zijn ;).

Streamtome ziet er dan wel weer heel goed uit; krijgt goeie waarderingen enzo, niet duur ook en ik denk deze app alles kan.
Maar lees eerst maar eens de uitleg die bij de apps staat en de reviews enz...

Zumocast; ik zie deze app gratis is zelfs (voor de moment nog) dus das altijd wel het proberen waard ;), zie ook deze dan nog veel goede commentaar krijgt.

Mijn excuses mocht er iets niet goed zijn uitgelegd, ik ben echt geen goeie en weet de zinsbouw op niet veel trekt, ik doe m'n best ;).

Onnies 14-12-10 10:47

Bij Zumocast kun je de films via Wi-Fi zelfs op je iPhone / iPad zetten.. Dus downloaden op je iPhone / iPad en onderweg ook met langzame of geen internet genieten van je films / series :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:37.