Bellen via skype

Bellen via skype discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, heb vandaag eens voor de eerste keer via skype willen bellen alles lukt perfect maar ze horen mij heel slecht aan de andere kant ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 January 2011, 10:58
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2011
Locatie: belgie
Berichten: 21
Standaard Bellen via skype

Hoi, heb vandaag eens voor de eerste keer via skype willen
bellen alles lukt perfect maar ze horen mij heel slecht
aan de andere kant van de lijn, dat ik zelfs de lijn heb moeten
onderbreken...iemand hier ervaring of goeie raad over ??
Ik hoor het wel.
Mvg.Rob
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 January 2011, 11:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2010
Berichten: 25
Standaard

ja als een van de twee een beetje slecht netwerk heb
komt dat bij mij ook voor

maar bij viber is dat een stuk beter

alleen de mossad slaat de gesprekken op (volgens dit forum)
kan je ze later nog eens opvragen,
bij een dispuut
  #3  
Oud 13 January 2011, 12:10
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Zurich, CH
Berichten: 171
Standaard

Kan je misschien meer details geven? Had je 3G bereik of had je Wi-Fi verbinding? En wat voor Skype gebruikte de andere kant (ook iPhone, of via de PC/Mac?)?

Dan kunnen we je makkelijker helpen
  #4  
Oud 13 January 2011, 12:15
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2011
Locatie: belgie
Berichten: 21
Standaard

Hoi, dat was via het 3G, de andere kant was geen skype maar een gewone lijn (de post Belgie), Ik ken er niet zo veel van..maar doe mijn best.
Bedankt voor te antwoorden.
grtzz..
  #5  
Oud 13 January 2011, 13:08
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Zurich, CH
Berichten: 171
Standaard

Dan ligt het waarschijnlijk aan je verbinding, ik heb het ook een paar keer gehad dat mijn verbinding wegviel. Skype werkt via data, dus je data-verbinding moet sterk genoeg zijn. Tegenwoordig gebruik ik Skype bijna alleen maar met een Wi-Fi-verbinding.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
skypecontacten bellen via skype en dat opnemen Excellence iPhone Apps 5 10 March 2009 11:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:28.