Gratis bellen met je iphone is nu mogelijk

Gratis bellen met je iphone is nu mogelijk discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ook bij mij lukt dit niet. ik krijg geen geluid. iemand oplossing?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 March 2008, 17:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 99
Standaard

Ook bij mij lukt dit niet.
ik krijg geen geluid.
iemand oplossing?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 March 2008, 17:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 5
Standaard

Hoe kan je dat doen?
  #23  
Oud 10 March 2008, 17:58
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 125
Stuur een bericht via Skype™ naar nighttrain Send a message via twitter to nighttrain
Standaard

Ik heb alleen gebruikersnaam, password en sipserver ingesteld in de file folder /applications/siphon.app/accounts.xml mbv winscp. De stunservergegevens heb je niet nodig.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>nat</key>
<string>NO</string>
<key>password</key>
<string>password</string>
<key>server</key>
<string>sip.justvoip.com</string>
<key>stundomain</key>
<string></string>
<key>stunserver</key>
<string></string>
<key>timeout</key>
<string>1800</string>
<key>username</key>
<string>gebruikersnaam</string>
</dict>
</plist>

Op deze manier blijven de gegevens ook gelijk opgeslagen.
__________________
If it aint a Harley or an Iphone who cares what it is
  #24  
Oud 10 March 2008, 18:01
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 125
Stuur een bericht via Skype™ naar nighttrain Send a message via twitter to nighttrain
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wb1987 Bekijk bericht
Ook bij mij lukt dit niet.
ik krijg geen geluid.
iemand oplossing?
Geluid werkt alleen icm je headsetje. Alleen 1 kant geeft geluid. De microfoon van de headset werkt gewoon. Dus alleen handsfree bellen.
  #25  
Oud 10 March 2008, 22:50
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 92
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nighttrain Bekijk bericht
Ik heb alleen gebruikersnaam, password en sipserver ingesteld in de file folder /applications/siphon.app/accounts.xml mbv winscp. De stunservergegevens heb je niet nodig.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>nat</key>
<string>NO</string>
<key>password</key>
<string>password</string>
<key>server</key>
<string>sip.justvoip.com</string>
<key>stundomain</key>
<string></string>
<key>stunserver</key>
<string></string>
<key>timeout</key>
<string>1800</string>
<key>username</key>
<string>gebruikersnaam</string>
</dict>
</plist>

Op deze manier blijven de gegevens ook gelijk opgeslagen.
De gegevens lijken opgeslagen voor wat betreft ww en gebruikersnaam; echter voor de sip.xxxx.nl zijn de gegevens wanneer ik bij de settings kijk gewoon overschreven door freephonie.net
Enig idee hoe dit kan??
gr
H
  #26  
Oud 10 March 2008, 23:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 99
Standaard

met de oortjes werkt het inderdaad wel! Bedankt
  #27  
Oud 10 March 2008, 23:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 99
Standaard

Iemand enig idee hoe je met dit programma onbeperkt gratis kan bellen?
ook naar gsm en onbeperkt naar vaste nUmmers??
  #28  
Oud 11 March 2008, 13:51
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door harrys Bekijk bericht
De gegevens lijken opgeslagen voor wat betreft ww en gebruikersnaam; echter voor de sip.xxxx.nl zijn de gegevens wanneer ik bij de settings kijk gewoon overschreven door freephonie.net
Enig idee hoe dit kan??
gr
H

Het programma word op het moment gesponsord door hun ofzo iets. Ze hebben een speciale deal met touchmods dat je alleen hun als provider kan gebruiken. Je moet dus dat bestand wijzigen om een andere provider te kunnen gebruiken.
  #29  
Oud 11 March 2008, 21:51
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 125
Stuur een bericht via Skype™ naar nighttrain Send a message via twitter to nighttrain
Standaard

Oorspronkelijk geplaatst door harrys
De gegevens lijken opgeslagen voor wat betreft ww en gebruikersnaam; echter voor de sip.xxxx.nl zijn de gegevens wanneer ik bij de settings kijk gewoon overschreven door freephonie.net
Enig idee hoe dit kan??
gr
H



Pas de file /etc/hosts aan :

##
# Host Database
#
# localhost is used to configure the loopback interface
# when the system is booting. Do not change this entry.
##
127.0.0.1 localhost
255.255.255.255 broadcasthost
::1 localhost
194.120.0.198 freephonie.net

Gebruik het ip adres van je voipprovider, deze werkt voor voipbuster, justvoip, budgetphone en alle andere zusjes van voipbuster.
  #30  
Oud 2 May 2008, 11:14
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 39
Standaard

werkt perfect bij mij. Ik heb 1.1.4
  #31  
Oud 3 May 2008, 09:38
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 125
Stuur een bericht via Skype™ naar nighttrain Send a message via twitter to nighttrain
Standaard

voor diegene die dit te gecompliceerd vind, probeer fring eens. hier wordt elders in het forum ook over gesproken. Werkt perfect.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gratis bellen met Fring via SIP anversli Archief 2 13 May 2008 22:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:27.