Locatie van apps in 1.1.4 (of 1.1.3)

Locatie van apps in 1.1.4 (of 1.1.3) discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb nog steeds 1.1.2 en mijn apps plaats ik in het 8GB flash gedeelte met dan een symbolische link vanuit de plaats waar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 March 2008, 13:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 84
Standaard Locatie van apps in 1.1.4 (of 1.1.3)

Hoi,

Ik heb nog steeds 1.1.2 en mijn apps plaats ik in het 8GB flash gedeelte met dan een symbolische link vanuit de plaats waar ze stonden naar de nieuwe plaats. Is dit met 1.1.4 ook nog nodig? Of worden nieuwe apps default in het 8GB flash gedeelte geinstalleerd?

Kan je hiervoor dan de bosstools nog gebruiken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 March 2008, 14:00
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StevenVW Bekijk bericht
Hoi,

Ik heb nog steeds 1.1.2 en mijn apps plaats ik in het 8GB flash gedeelte met dan een symbolische link vanuit de plaats waar ze stonden naar de nieuwe plaats. Is dit met 1.1.4 ook nog nodig? Of worden nieuwe apps default in het 8GB flash gedeelte geinstalleerd?

Kan je hiervoor dan de bosstools nog gebruiken?
De BossTool werkt nog steeds onder 1.1.4. En je zult de fonts e.d. nog steeds zelf moeten verplaatsen.
  #3  
Oud 3 March 2008, 15:08
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Via BossTool alleen fonts verplaatsen is meer dan genoeg aangezien je dan 125MB ruimte hebt voor programma's.
  #4  
Oud 3 March 2008, 15:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 84
Standaard

OK Thanks !
  #5  
Oud 3 March 2008, 16:52
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je kunt fonts en ringtones verplaatsen, maar zeker nie jue apps doen, verneukt een beetje je iphone kwa structuur, en kunnen je apps nie meer werken
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
locatie van ringtones berndbousard Ringtones en Wallpapers 0 12 February 2011 22:27
Locatie apps op pc wijzigbaar? PeerSientje Archief 3 25 April 2010 22:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:54.