iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Foutmelding App store! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/86504-foutmelding-app-store.html)

MarijnBel 11-03-11 10:54

Foutmelding App store!
 
Hallo allemaal!

Gisterenavond een Iphone 4 (16gb) met abo gekocht bij Vodafone (ik had geluk, er was net een nieuwe lading binnen gekomen dus kon er gelijk een meenemen!)

Alles opgestart etc. En toen wou ik graag WhatsApp op mijn nieuwe telefoon installeren! Ik had al een itunes-account die ik gebruikte voor men ipad, dus ik ga naar de app store, ik klik op 'kopen'.. ik log in.. en dan krijg ik de melding:

"Neem contact op met Itunes Support om deze transactie te voltooien"

Ik bleef die melding maar krijgen! Daarna heb ik gekeken of het werkte als ik 4.3 erop zou zetten.. Maar dit hielp ook niks!
Iemand enig idee wat ik moet doen? Beetje zuur als ik geen betaalde apps zou kunnen kopen!

M.

MarijnBel 12-03-11 12:29

Niemand? ..

AngelaS 14-03-11 22:46

Toevallig heb ik dit weekend ook een Iphone aangeschaft, maar via Telfort. Ik kreeg bij het downladen dezelfde foutmelding, maar ook alleen bij het aanschaffen van WhatsApp... Ik kon een aantal andere Apps wel aanschaffen.

Ik heb contact gezocht met Itunes Support, die konden mij (nog) niet helpen.

Na een tijdje bedacht ik me dat ik ook Apps kan aanschaffen via de Iphone. Ik heb vervolgens WhatsApp gekocht door deze te downloaden op mijn Iphone. (dus gewoon via het pictogram "Appstore")

Het werkt voor mij wel en hopelijk voor jou ook!

AngelaS 14-03-11 22:49

Trouwens ik kon wel andere betaalapps kopen. Alleen WhatsApp deed moeilijk. Ik dacht ook dat daar het probleem zat en specifiek om die reden een paar andere betaalapps aangeschaft...Dat ging probleemloos!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:01.