iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Downloaden en Updaten: App-Store Applicaties (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/87032-downloaden-updaten-app-store-applicaties.html)

iWiefring 18-03-11 15:52

Downloaden en Updaten: App-Store Applicaties
 
Weet niet of dit de goede plek is om te plaatsen of dat het in het andere Problemen forum thuishoort, maar hier komt ie dus.

Laatste paar dagen kan ik niet meer updaten, en apps downloaden. Dit komt doordat mijn creditcard is afgesloten en ik nu dus mijn schulden van vroegere applicaties niet kan nakomen. Hierdoor kan ik ook niet meer updaten, en geen gratis apps meer downloaden. Aangezien ik mij hier ernstig aan stoor weet ik niet zeker of het volgende helpt maar ik was dus van plan om; een itunes card aan te schaffen, deze code vervolgens in te voeren (waardoor schuld andere apps ook meteen wordt afgeschreven) en ik in ieder geval een tegoed heb. Zal dit het probleem oplossen, of zal hij om confirmatie vragen voor bijvoorbeeld de cvc code van mijn creditcard of om enige andere gegevens. Of zijn deze niet benodigd wanneer je een tegoed hebt? Dit wil ik dus weten, voordat ik een iTunes card koop, en er vervolgens niets aan heb.

zandhaas 08-05-11 10:09

Weet niet of je al gekocht heeft of zo, deze thread is dus maanden oud.

Je kan namelijk WEL itunes card opwaarderen op je account die cc gegevens ook bezit. Het zal niet vragen naar bevestigen. Heb ik al geprobeerd ^^ iemand gaf toen mij een card terwijl ik cc had. Dus ja.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:07.