iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Na update van 4.3 alle AppStore apps verborgen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/88327-na-update-4-3-alle-appstore-apps-verborgen.html)

tycho28 04-04-11 21:58

Na update van 4.3 alle AppStore apps verborgen
 
Na het updaten van mijn iPad iOS 4.2.1 naar 4.3.1 zijn alle AppStore apps verborgen. Na de jailbreak, heb ik via Iphonefolders gezien dat alle apps ernog opstaan. Via Spotlight zijn ze niet te vinden. Omdat ik weinig sync met iTunes staat maar ongeveer 30% van mijn apps op de computer. Er zitten redelijk was spellen bij die groter zijn dan 500mb. Wat kan ik doen zonder dat ik alles opnieuw moet downloaden en installeren.

Soms heb ik zoiets wel gehad op m'n iPhone, maar toen heb ik de apps weer zichtbaar kunnen maken via categories, maar dat werkt niet.

Iemand tips?

Tycho

Electrifying 04-04-11 22:37

Zojuist ook gehad. In iTunes stonden ze er gewoon tussen en vielen ze gewoon te managen. Nadat ik de iPhone uit gezet had en weer aan, had ik alle apps weer. Kon jammer genoeg alleen alle 80 apps weer opnieuw indexeren in de foldertjes :o.

Maarja ;).

johndoe73 05-04-11 08:05

Volgens mij is dat standard gedrag. Als je een backup maaktvan je iPhone in iTunes dan zitten de apps en bijvoorbeeld muziek daar niet in(wel je settings en app data).
Mijn stappenplan:
Connect iPhone, kies transfer purchases om alles van je iPhone naar iTunes te kopiëren,sync met iTunes, backup met iTunes, dan custom firmware installeren en kiezen voor restore van backup. iTunes doet dan ook een nieuwe sync en zal aj je muziek en apps terugzetten.

OmegaII 05-04-11 08:08

Ik heb hetzelfde voor maar dan op iPad.

De apps zijn wel degelijk zichtbaar in iTunes. Echter pagina 5 wordt grijs weergegeven. En vanaf pagina 6 staan alle app's die ik mis ( die daarvoor in folders staken o.a.).
Deze terug verslepen, zodat die grijze pagina vanachter staat helpt niet. Herstarten helpt ook niet. Als ik alles versleep -> toepas, dan staat het direkt terug zo.

Syncen heeft ook geen nut, want aan de apps zelf is niets veranderd. Dat wordt ook bewezen door het feit dat ik ze allemaal via search nog wel kan opstarten. Iemand enig idee wat dit veroorzaakt ?

Edit: Een app op pagina 5 verschuiven op de iPad zelf verhelpt het ook niet, dan verhuist hij het "grijze scherm" 1 naar rechts, naar pagina 6 dus

tycho28 05-04-11 10:27

De apps kan ik niet vinden via Spotlight, dus eigenlijk het enigste wat ik kan doen is herstellen?

OmegaII 05-04-11 17:29

Als dat helpt voor jou, voor mij werkt herstel in elk geval niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:35.