iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Sacred Odyssey : Rise Of Ayden probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/89410-sacred-odyssey-rise-ayden-probleem.html)

dekon 18-04-11 07:35

Sacred Odyssey : Rise Of Ayden probleem
 
De dag dat deze game uitkwam heb ik hem direct met een IAP aangekocht en alles liep naar wens. Bij iedere clean install (bij firmware update) zette ik gewoon mijn laatste synch terug op mijn iphone. Voor de laatste update naar 4.3.2 heb ik per ongeluk al mijn backups van mijn iphone gewist waardoor ik alle games opnieuw manueel heb moeten installeren.
Het probleem zit hem nu hier: Als ik de game Sacred Odyssey : Rise Of Ayden opstart en daarbij de "buy full version" aanklik zegt hij wel "U heb dit artikel al gekocht maar het is nog niet gedownload tik op OK om het nu te downloaden" maar daarna geeft hij nog altijd het venster "buy full version" weer in het beginscherm. Dit is dus heel irritant voor een game waar ik 5,45 euro heb neergelegd.
Dit heb ik dus al geprobeerd zonder enig resultaat: De game verwijdert en opnieuw geïnstalleerd,via mijn iphone uitgelogd en terug ingelogd op itunes.
Iemand die dit probleem ook al eens heeft voorgehad?

dekon 24-04-11 18:17

Doe maar een slotje erop. Het probleem is opgelost.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:18.