iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Muziek van mijn PC afspelen via App ? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/89532-muziek-mijn-pc-afspelen-via-app.html)

ErikvT 19-04-11 20:19

Muziek van mijn PC afspelen via App ?
 
Goedenavond allemaal,

Ik ben op zoek naar een goede app die de mogelijkheid biedt om alle MP3's die ik op mijn harde schijf van mijn PC heb staan op mijn iPhone af kan spelen.

Ik ben specifiek op zoek naar een programma dat NIET via iTunes werkt, en een zoekfunctie bevat vanwege mijn nogal grote verzameling MP3's.

In de AppStore heb ik wel MonkeyMote 4 Winamp, JumiAmp, Wmote, iAmpRemote gevonden..maar iemand ervaring hiermee..?

Graag ervaringen en reacties achterlaten !

Pauluz85 20-04-11 17:40

Hoi ben nieuw hier, maar denk dat ik deze vraag wel kan beantwoorden.

Ik gebruikt JukeFly hiervoor, helemaal gratis en werkt vrij goed en zonder iTunes.
Je moet je dan even registreren op JukeFly, en de server applicatie downloaden voor je OS. Vervolgens mappen opgeven en je kunt via de webbrowser of de bijhorende iphone app (ook gratis) je muziek luisteren. Wel poortnummers goed forwarden in je router anders streamt ie via een proxy met een lagere bitrates.
Succes, hoop dat je hier wat mee kunt :)

Luna K 20-04-11 18:28

Voordat HomeSharing via iTunes werd geïntroduceerd, gebruikte ik ZumoCast ! Zeer tevreden van ! Je installeert de app op je iPhone en bijhorende plug-in op je computer en kan dan alle mappen aanvinken die je wil streamen naar je iphone. Dus je kan op die manier documenten, video's, pdf's en ook muziek afspelen ! Dan moet je dus gewoon de map (of mappen) waar je muziek in staat aanvinken ! Hij kan zelfs je muziek geshuffeld laten afspelen en je kan elk bestand op je iphone downloaden, zodat je het offline kan afspelen/bekijken ook !

Greets

Luna K ;)

ErikvT 20-04-11 18:58

Muziek van mijn PC afspelen via App ?
 
Thanx voor de tips so far!

- Jukefly geprobeerd en werkt inderdaad goed, tis niet helemaal precies wat ik zoek, maar mocht ik niets beters weten te vinden dan zou dit het wel eens kunnen worden !

- ZumoCast ligt er volgens de website even uit omdat ze het programma aan het updaten zijn...kan er dus nog niets over zeggen..maar zodra het beschikbaar is ga ik die uitproberen!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:19.