Dataman---Nederlands??

Dataman---Nederlands?? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan iemand mij vertellen hoe ik Dataman in het Nederlands krijg. Ik heb deze App van de week op mijn iPhone gezet op aanraden van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 August 2011, 09:26
Reginald's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 11
Standaard Dataman---Nederlands??

Kan iemand mij vertellen hoe ik Dataman in het Nederlands krijg.

Ik heb deze App van de week op mijn iPhone gezet op aanraden van een vriend. Die vriend heeft de App dus ook en bij hem is alles in het nederlands.
Maar bij mij is alles in het engels.
Waarschijnlijk zal het een instelling zijn, maar die kan ik echt niet vinden.

Zie ook: DataMan checkt dataverkeer voortaan in het Nederlands - iPhone - iPhoneclub.nl

Wie weet de oplossing????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 August 2011, 10:56
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Neemt vast de taal die je (generiek) in je iPhone heb ingesteld over...

Staat die op Engels?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 25 August 2011, 12:20
Reginald's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 11
Standaard

Heb gelijk even gekeken, Maar staat op Nederlands.

Instellingen>Algemeen>Internationaal>

Taal-Nederland
Stembediening-Nederlands
Toetsenborden-3
Regiotatie-Nederlands
Kalender-Gregoriaans
  #4  
Oud 25 August 2011, 12:46
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Helaas, dan is het wachten op een andere Dataman gebruiker die je kan helpen.
  #5  
Oud 25 August 2011, 13:27
Reginald's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 11
Standaard

@ XIII in ieder geval bedankt voor het mee denken!!
Reageren

Labels
app, dataman, instellingen, iphone 4


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dataman wwl iPhone Apps 0 15 October 2010 16:23
Nederlands jelle64 Unlock [archief] 5 29 May 2008 18:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:32.