Tom Tom navigatie

Tom Tom navigatie discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik heb een probleempje met de app van TomTom en wel het volgende . Als ik onder het navigeren de iPhone uit zet (standbij) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2012, 16:21
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard Tom Tom navigatie

Hallo ik heb een probleempje met de app van TomTom en wel het volgende . Als ik onder het navigeren de iPhone uit zet (standbij) blijft de tomtom op de achtergrond gewoon doorgaan (praten). En het gebruik van MB (internet)loopt gewoon door hoe kan dat ? Wat doe ik verkeerd ? Ik krijg hem alleen helemaal uit als ik lokatievoorziening uitvink . Ik denk toch dat dit anders moet kunnen toch ?

Mvgr C.Tops
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 January 2012, 16:30
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Bij Routeopties kun je de route wissen. Of je kunt de app sluiten via de multitasking bar.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 25 January 2012, 16:34
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Hoi wat is de multitasking bar ?
  #4  
Oud 25 January 2012, 16:36
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Zie hier: iOS: een goed begrip van multitasking
  #5  
Oud 25 January 2012, 16:41
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Oke bedankt zal ik in het vervolg na navigeren daar uitzetten .
  #6  
Oud 26 January 2012, 07:12
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinter Bekijk bericht
Hallo ik heb een probleempje met de app van TomTom en wel het volgende . Als ik onder het navigeren de iPhone uit zet (standbij) blijft de tomtom op de achtergrond gewoon doorgaan (praten). En het gebruik van MB (internet)loopt gewoon door hoe kan dat ? Wat doe ik verkeerd ? Ik krijg hem alleen helemaal uit als ik lokatievoorziening uitvink . Ik denk toch dat dit anders moet kunnen toch ?

Mvgr C.Tops
dubbelklikken op homeknop en dan uitzetten!

ten 2e. Tomtom gebruikt geen internet alleen locatievoorzieningen (GPS)
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #7  
Oud 26 January 2012, 08:39
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
dubbelklikken op homeknop en dan uitzetten!

ten 2e. Tomtom gebruikt geen internet alleen locatievoorzieningen (GPS)
Hoi hoe kan dat dan dat ik op tijd van 10 dagen bij gebruik tomtom 306 MB heb staan ? Ik kreeg nl een sms van kpnicon dat ik 50% van mijn internet bundel had gebruikt .

Mvgr Cep.
  #8  
Oud 26 January 2012, 08:42
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Gebruik je bv. Traffic HD (verkeersinfo) van Tomtom? En heb je misschien andere apps op je telefoon die internet gebruiken?
  #9  
Oud 26 January 2012, 08:55
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Verkeersinfo gebruik ik niet . Bij gebruik staat Benelux 306 MB . Mijn abbonnement heeft 500 MB vandaar .
  #10  
Oud 26 January 2012, 09:04
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Gebruik onder Instellingen>Algemeen>Gebruik en daar bovenaan onder "Opslag"?

Dat is de hoeveelheid opslagruimte een applicatie inneemt. Heeft niks te maken met de hoeveelheid verstuurde gegevens over het mobiele netwerk.

Dat vindt je namelijk onder Instellingen>Algemeen>Gebruik>Gebruik mobiele netwerk. Daar staat onder het kopje "Gegevens mobiele netwerk" hoeveel data je verbruikt hebt.
  #11  
Oud 26 January 2012, 09:16
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Heb ik naar gekeken het klopt wat je zegt.Er staat ontvangen 303 mb .verstuurd 24,7mb Dan ligt mijn (hoge) gebruik dus aan de mail's die ik binnen krijg toch ?
  #12  
Oud 26 January 2012, 09:18
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinter Bekijk bericht
Heb ik naar gekeken het klopt wat je zegt.Er staat ontvangen 303 mb .verstuurd 24,7mb Dan ligt mijn (hoge) gebruik dus aan de mail's die ik binnen krijg toch ?
Wanneer is die teller voor het laatst gereset?
  #13  
Oud 26 January 2012, 09:44
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Hoi ik zou het niet weten en ook niet hoe dat zou moeten
  #14  
Oud 26 January 2012, 09:50
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinter Bekijk bericht
Hoi ik zou het niet weten en ook niet hoe dat zou moeten
  #15  
Oud 26 January 2012, 10:05
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Hardstikke bedankt voor je moeite het begint te dagen bij mij ja ja ik ben 64 jaar (jong) en heb nou pas een maand mijn eerste iPhone .
  #16  
Oud 26 January 2012, 10:25
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinter Bekijk bericht
Hardstikke bedankt voor je moeite het begint te dagen bij mij ja ja ik ben 64 jaar (jong) en heb nou pas een maand mijn eerste iPhone .

Altijd leuk om te horen dat er mensen van alle leeftijden op dit forum zitten. En iemand is nooit te oud om te leren.
  #17  
Oud 1 February 2012, 12:53
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 11
Standaard

Hallo ik kom even terug op tom tom en dataverbruik . Volgende bericht kreeg ik van kpnicon.

[FONT=Verdana][SIZE=2]Geachte heer Tops,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Hartelijk dank voor uw e-mail. Graag informeer ik u hierover.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]De applicatie van de navigatie gaat inderdaad via het internet.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Deze applicatie werkt via google maps.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Het is mogelijk om u bundel omhoog te zetten als u meer data verbruik heeft dan 500 MB.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Dit kan u telefonisch via de klantenservice aanvragen.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Hopende u voldoende te hebben ge´nformeerd.
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Mvgr Tin

[/SIZE][/FONT]
  #18  
Oud 1 February 2012, 13:02
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Ik vermoed dat kpnicon de standaard Kaarten App van de iPhone met TomTom verwart...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tom Tom navigatie app werkt niet voor fiets Willemkuipers iPhone Navigatie 3 31 August 2012 10:55
I krijg iphone niet via bluetooth gepaird met tom tom carkit djarend iPhone Navigatie 21 19 December 2011 12:26
Windows: Tom Tom West Europa blijft in lus downloaden hebbedingetje iTunes 3 18 April 2011 19:41
Waar dient dat gratis Tom Tom carkittool voor?? herk0039 iPhone Navigatie 7 26 August 2010 00:27
Tom Tom programma synchroniseerd niet naar iphone gromit iPhone Apps 4 27 March 2010 14:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:03.