Hoe een eigen route uitzetten

Hoe een eigen route uitzetten discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe zet je een eigen route uit met de navigatie van Apple of van googlemaps. Bijvoorbeeld, Ik wil via Heerlen, Aken naar Leipzig en mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-06-18, 08:35
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 125
Standaard Hoe een eigen route uitzetten

Hoe zet je een eigen route uit met de navigatie van Apple of van googlemaps.
Bijvoorbeeld,
Ik wil via Heerlen, Aken naar Leipzig en mijn route moet gaan via Dsseldorf en bijv. nog een paar plaatsen wat ik wil bezoeken.
En niet via Keulen.
Hoe kan je je eigen route instellen zodat hij mijn voorkeursroute laat zien.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-06-18, 09:19
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard

In Googlemaps door tussenpunten (extra stops) in te voegen...
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpeg F000A158-6A7A-4903-99F2-BED66D8ADB41.jpeg‎ (1,09 MB, 24x gelezen)
  #3  
Oud 02-06-18, 12:18
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 143
Standaard

Top. Deze tip kende ik nog niet
  #4  
Oud 02-06-18, 22:13
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
In Googlemaps door tussenpunten (extra stops) in te voegen...
Mooi dit bedoel ik en zit zoiets ook op de navi van Apple ?
  #5  
Oud 12-01-19, 16:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 12
Standaard

Kan je dan ook een melding krijgen?
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon: Route importeren Manfred iPhone Navigatie 41 18-10-13 13:17
TomTom: Route Googlemaps importeren in Tomtom Skigeit iPhone Navigatie 1 25-08-10 12:23
Software: Via GPS achteraf route bekijken?? RonaldTD iPhone Navigatie 1 24-06-10 01:09
Software: Route 66 op iphone keesdr iPhone Navigatie 1 17-11-09 23:48
MKMapView - Route tussen Punt A en B markvwijnen Ontwikkelen voor iOS 0 29-09-09 21:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:38.