Wandelen met de TomTom app.

Wandelen met de TomTom app. discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vorige week TomTom West Europe gekocht, omdat ik TomTom wil gebruiken tijdens het lopen. Er zit ook gewoon een optie in de planning ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 August 2009, 20:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 19
Angry Wandelen met de TomTom app.

Ik heb vorige week TomTom West Europe gekocht, omdat ik TomTom wil gebruiken tijdens het lopen. Er zit ook gewoon een optie in de planning van routes voor wandelroutes. Echter als de iPhone in mijn broekzak zit en in standby staat werkt de GPS niet. Dus geen signaal, en dus geen navigatie tijdens het lopen. Ik heb een aantal vragen,

1: Weet iemand of dit een bug is?
2: Is er een oplossing voor een externe handzame gps module (bluetooth)?
3: Is er iemand die kan testen of het wel werkt met een andere applicatie e.g. Navigon.
4: Misschien weet iemand nog een andere oplossing!?

Ik wil echt heel graag dat dit werkt, het moet ook gewoon kunnen volgens mij, dit is de hele rede dat ik de TomTom app heb gekocht :S

Thanks,

Taco
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 August 2009, 08:13
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Gewoon niet op standby zetten en je probleem is opgelost
  #3  
Oud 24 August 2009, 14:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 19
Standaard

WDS, ik snap dat het een grap is, maar even voor de minder gevatte onder ons dat is natuurlijk geen oplossing omdat a mijn batterij dan leegloopt voor ik een stap heb gelopen en b mijn telefoon in mijn zak zonder lock vanalles gaat doen wak nie wil of andere opties. Anyway ik zoek nog altijd naar een oplossing.
  #4  
Oud 24 August 2009, 14:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Taco Bekijk bericht
WDS, ik snap dat het een grap is, maar even voor de minder gevatte onder ons dat is natuurlijk geen oplossing omdat a mijn batterij dan leegloopt voor ik een stap heb gelopen en b mijn telefoon in mijn zak zonder lock vanalles gaat doen wak nie wil of andere opties. Anyway ik zoek nog altijd naar een oplossing.
puntje a is zo erg nog niet, ik heb een uur en half genavigeerd met auto en ik had nog 40% van m'n batterij over (kwam van 80)
dus ik vind dat heel goed meevallen.

Punt B heb je natuurlijk gelijk, maar wat je daar eventueel aan kan doen is een case op steken maar omgekeerd, zodat je je scherm afdekt
  #5  
Oud 24 August 2009, 16:33
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Dat was totaal géén grap hoor!
In punt B heb je trouwens ook geen gelijk, want het touchscreen van de iPhone is warmtegevoelig en doet enkel iets als je er met je hand aankomt, anders gebeurt er helemaal niets!
  #6  
Oud 24 August 2009, 17:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

sorry maar er zijn pennetjes gemaakt zodat je de iphone ook gewoon kunt bedienen met een stokje. Dacht meer dat het een elektromagnetisch verhaal was
__________________
Italiaanse iPhone 3GS 32 GB Black
  #7  
Oud 24 August 2009, 17:35
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LuigiStyla Bekijk bericht
sorry maar er zijn pennetjes gemaakt zodat je de iphone ook gewoon kunt bedienen met een stokje. Dacht meer dat het een elektromagnetisch verhaal was
Maakt niet uit! Steek je iPhone in je zak en er zal NIETS gebeuren
  #8  
Oud 11 September 2009, 18:55
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 95
Standaard

JA maar dan kun je weer niet navigeren ...
  #9  
Oud 17 September 2009, 21:04
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Tja, als je je reguliere TomTom in je zak steekt zal ie ook niet veel doen, vermoed ik
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #10  
Oud 18 September 2009, 14:57
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Wandelen vind ik persoonlijk met Navigon veel beter.
Het pijltje wijst al snel de goede richting op
Het pijltje volgt veel sneller real-time TT doet dit om de 10 seconden heb ik het idee.

Maar, dit is mijn mening. Als je TT wil blijven gebruiken moet je dat natuurlijk gewoon doen.
  #11  
Oud 24 October 2009, 12:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 19
Standaard

Ik ben nog altijd aan het zoeken naar een oplossing, iedereen mag me dan voor gek verklaren, maar als ik naar een plek moet die ik niet en en ik loop met mijn muziek op is het toch verrekte handig als ik gewoon door tomtom word verteld waar ik heen moet lopen zonder dat ik mijn iphone in mijn hand hoef te hebben.

Ik heb inmiddels mijn iphone gejailbreaked, roqybt aangeschaft en een externe bleutooth gps module (ontvangst van de iphone gps is 0 inje broekzak).

Helaas werkt roqy niet goed nog, dus.. moet nog even wachten tot het de challenge string in te stellen is in roqy..
Reageren

Labels
geen, gps, standby, tomtom, wandelen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Werkt Tomtom carkit ook met Navigon APP? annepaulus Archief 1 12 October 2009 13:36
Wandelen met de GPS in het buitenland srf0611 iPhone Apps 5 6 October 2009 21:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:40.