Hue update nok

Hue update nok discussie in iPhone accessoires en onderdelen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren software update voor de bridge, niet veel meer wat werkt hier. Oa de livingwhites zijn dood, uitkijken met updaten dus......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone accessoires en onderdelen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 February 2016, 17:08
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard Hue update nok

Gisteren software update voor de bridge, niet veel meer wat werkt hier.

Oa de livingwhites zijn dood, uitkijken met updaten dus...
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0325.jpg‎ (22,5 KB, 7x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 February 2016, 18:31
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

De vierkante of de ronde bridge?

De update voor de nieuwere vierkante gaf hier geen problemen.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 26 February 2016, 19:20
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 998
Standaard

Harley, ga eens naar instellingen - bridge - Zigbee kanaal wijzigen - wijzig kanaal

(dit lost veel problemen op, en heeft geen invloed op timers e.d.)
  #4  
Oud 26 February 2016, 19:58
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Vierkante, heeft het goed gedaan. Mis gegaan na update.

kanaal wijzigen heeft geen effect

En hoeveel livingwhites heb jij dr tussen zitten XIII?
  #5  
Oud 26 February 2016, 20:56
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harley4 Bekijk bericht
En hoeveel livingwhites heb jij dr tussen zitten XIII?
Nul, want die heb ik niet...

Maar je schreef "Oa" wat ik als "onder andere" las.
  #6  
Oud 26 February 2016, 22:23
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Livingwhites knipperen wel na zigbee kanaal wijzigen, maar worden niet meer aangestuurd in een scene of apart lijkt.

Buiten livingwhites omdat de Hue leds er vroeg of laat aan gaan buiten, binnen blijven ze wel heel.
  #7  
Oud 27 February 2016, 09:57
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 998
Standaard

Welke app gebruik je eigenlijk?

"Mijn lichten" ziet er bij mij geheel anders uit.
Daar waar bij mij een (!) staat kan ik gewoon -opnieuw- activeren.

Je gaf aan dat Zigbee wijzigen geen invloed had, verderop schrijf je dat ze begonnen te knipperen wat normaal is.

Heb je nogmaals geprobeerd te wijzigen?
  #8  
Oud 27 February 2016, 10:46
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Gewoon de Hue app

Na zigbee kanaal wijzigen kan je de lampen laten knipperen, dat werkt wel. Worden verder niet meer aangestuurd. Alle kanalen al geprobeerd.
  #9  
Oud 27 February 2016, 12:04
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 998
Standaard

En als je niet naar instellingen - lichten, maar naar "lichten" gaat, die dus onder "scenes" staat, wat kan je daar?
  #10  
Oud 27 February 2016, 12:06
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Niks, worden niet meer aangestuurd

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 februari 2016 om 12:58 ----------

lamp 10 minuten spanningsloos en kwam weer, alle lampen bij langs geweest en zijn weer in de lucht.

Doe voorlopig geen update weer
  #11  
Oud 3 March 2016, 01:14
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Nog steeds diverse livingwhites lampen die regelmatig niet meer op wekkers werken via een scene. Ook niet na wissen wekkers, reset bride enz.
  #12  
Oud 4 March 2016, 12:37
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Schijnt dus te kloppen dat de livingwhites niet meer (goed) ondersteund worden, vreemd dat ik verder nog geen meldingen heb gezien. Zit je dan met een vermogen aan lampen...

"Wij hadden dit ook al geconstateerd en hebben dit reeds met Philips besproken. Om e.e.a. extra kracht bij te zetten zou ik u willen vragen dit ook kenbaar te maken bij de consumentenlijn van Philips: 00800 744 547 75 (dubbel 0 aan het begin klopt). Hopelijk zal dit uiteindelijk Philips doen bewegen deze aanpassing ongedaan te maken."
  #13  
Oud 7 March 2016, 14:35
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Philips heeft de livingwhites er gewoon uitgemikt, kan toch niet waar zijn!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Schermafbeelding 2016-03-07 om 14.30.26.png‎ (27,4 KB, 7x gelezen)
  #14  
Oud 7 March 2016, 18:09
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 998
Standaard

Dat is lekker dan, zeker als ze het niet aankondigen!

Downgraden kon de vorige keer, maar pas na een hoop commentaar.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:01.