iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Must Have Accessoire (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/80728-must-have-accessoire.html)

jmb24 23-12-10 22:58

Must Have Accessoire
 
Ik ga volgende week naar New York en uiteraard ga ik de Apple store niet links laten liggen en gezien daar de meeste dingen een stuk goedkoper zijn dan in NL is nu mijn vraag: Wat is nou volgens jou de must have accessoire voor de iphone 4?

Hopelijk brengt het mij op ideeën :d

iWiefring 23-12-10 23:05

Een bureau-standaard vind ik geweldig. Heb er vandaag eentje gekocht, geweldig zo'n ding! En een case waar een batterij in zit vind ik ook heel handig aangezien ik 'm hard nodig heb. Ik wens je veel succes in NYC!

jmb24 23-12-10 23:21

Een docking station en inderdaad zo'n batterij case lijken mij best handig... Mijn batterij gaat ook net even iets te snel leeg op een dag!.. Thnx :)

iWiefring 23-12-10 23:30

Docking station is echt gaaf, anders ligt je iPhone altijd maar lomp op je bureau. En nu staat ie gewoon netjes in een station, in mijn geval zit ie in zo'n bureau-standaard waarvan de voet hetzelfde is als de voet van het scherm van de iMac en op de plek van het scherm zit dan in dit geval m'n iPhone, en dat gat wat erin zit wat normaal voor de kabels is kan ik nu gebruiken voor de kabel van m'n iPhone. Ziet er erg netjes uit hoor!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:39.