iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone op herstel voorbereiden (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/100703-iphone-op-herstel-voorbereiden.html)

jmb24 13-10-11 00:48

iphone op herstel voorbereiden
 
Jongens ik volg dit forum al een tijdje en mijn iphone kampt al ongeveer net zo lang met een probleem. Het lukt me maar niet om hier of ergens anders op internet een oplossing te vinden want het wil gewoon niet lukken. Ik ben het eerlijk gezegd ook spuugzat en ik hoop stiekem dan ook met deze post toch nog wat hulp te krijgen...

Ik ben ruim een half jaar geleden van laptop veranderd. Vanaf dit punt kan ik mijn iphone niet meer updaten naar een nieuwere software. Elke keer als ik m'n iphone wil updaten krijg ik, na lang wachten op "Iphone op herstel voorbereiden", een foutmelding vaak 1602 maar ook 1604 en 3200 ik heb ze geloof ik allemaal wel is voorbij zien komen.

Ik ben vorige week naar de Apple store hier in de buurt gegaan en zij hebben is geprobeerd mijn iphone te updaten en meteen de eerste keer zonder enige problemen updaten ze 'm naar 4.3.5. Ik vandaag natuurlijk proberen te updaten naar IOS 5 en weer het zelfde oude verhaal.

De heren van de Apple store snapte het ook niet en wisten mij ook niet te vertellen waar het aan lag... Ik moet nu elke keer na het proberen te updaten m'n iphone, die blijft hangen op dat scherm met het stekkertje, opnieuw laten starten via umbrella en daarna is er niks aan de hand en kan ik 'm gewoon weer gebruiken als altijd alleen niet met nieuwste software.

Weet iemand hier misschien een oplossing voor? enige tip, idee? alles is welkom. Ik denk dat het echt aan m'n laptop ligt en ik heb m'n host bestand al aangepast en terug naar oorspronkelijke staat gebracht maar dat mocht ook niet baten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:55.