iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan Sim-kaart niet vinden (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/101765-sim-kaart-niet-vinden.html)

littlemonsterr 19-10-11 14:42

Kan Sim-kaart niet vinden
 
Ik heb een groot probleem met mn iPhone.

Van de week had ik een cd van J.Lo gedownload via Frostwire en teon ik die wou openen ging mijn iTunes opeens herstellen (me iPhone zat aangesloten). Daarna ging mijn iPhone als ik hem aan wou doen steeds op dat plaatje met iTunes logo en daaronder stekkertje. Moet ik hem van Itunes herstellen maar op het einde geeft die dan foutmelding 1015?

Toen is mijn opa naar de winkel gegaan en hun hebben hem zover gekregen dat ik hem opnieuw moest activeren via iTunes. maar daarvoor moest ik eerst de nieuwste iTunes downloaden. maar daarna zegt die steeds: de iPhone die u probeerd te activeren heeft geen simkaart. Maar ik heb gewoon een abbonement van KPN, in een gejaillbreakde 3gs.

Daarna heb ik hem weer gejaillbreakde en nu is die weer bij het scherm met het iTunes logo, nu lukte het herstellen wel, kom ik weer bij het activatie scherm, gaat die actieveren wat tot drie minuten kan duren, en zegt weer dat van geen SIM-kaart en ik snap er helemaal niks meer van. Kan iemand me helpen?

Groetjes Jeanine


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:49.