heb een mogelijk bug gevonden in os 5.0

heb een mogelijk bug gevonden in os 5.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) als je bij de optie toegangkelijkheid de optie led-flits bij melding inschakeld dan zal de flitser bij een melding een paar keer snel lichtflitsen geven. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 November 2011, 22:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 9
Standaard heb een mogelijk bug gevonden in os 5.0

als je bij de optie toegangkelijkheid de optie led-flits bij melding inschakeld dan zal de flitser bij een melding een paar keer snel lichtflitsen geven.

zodra je de camera gebruik om een foto te nemen en ik flits bij het maken van een foto, dan werkt de flits melding bij berichten niet meer. dan moet ik eerst de optie : flits bij melding eerst uitschakelen en opnieuw inschakelen wil de optie weer werken . dit zelfde probleem heeft mijn dochter ook , zei heeft ook de iPhone 4 met os 5.0.

ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit met hun iphone 4 hebben die onder os 5.0 draaid.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 November 2011, 22:06
Wimus's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Vlijtingen - Riemst (Belgie)
Berichten: 149
Standaard

geen problemen mee, heb de flits notificatie aanstaan, en werkt.
Al diverse malen foto's met flits gemaakt.
  #3  
Oud 1 November 2011, 22:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wimus Bekijk bericht
geen problemen mee, heb de flits notificatie aanstaan, en werkt.
Al diverse malen foto's met flits gemaakt.
ik snap er niets meer van mijn dochter heeft presies hetzelfde nadat ik het schuifje van die noificatie uit zetten en daarna weer aan toen werkte het weer ik heb toen mijn dochter gevraagt hetzelfde te doen en ook bij haar werkte hij pas weer nadat zei de optie uit en aan zette ewoon weer aanzette. wat raar

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 november 2011 om 22:20 ----------

dacht dat het te maken had met de camera maar ik heb zojuist mijn iPhone uitgezet en daarna opnieuw opgestart en dan werkt de led flitser dus niet meer dan moet ik inderdaad even de optie uit zetten en weer aan zetten. ben er nu achter

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 november 2011 om 22:24 ----------

ben erachter dat als je de iphone uitzet en daarna weer activeer dat dan de optie led flits bij melding niet meer werkt, dit ondanks dat de optie is ingeschakeld. je moet dan de optie flits bij melding even uitzetten en gelijk weer aanzetten dan werkt het weer sorry voor de verwarring
  #4  
Oud 10 November 2011, 23:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2011
Berichten: 17
Standaard

Jup wat loep zegt is waar.
En ze hebben het niet opgelost in iOS 5.0.1 SCHANDALIG !! Ik had juist hiervoor geupdate. -_-
  #5  
Oud 27 December 2011, 22:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2011
Locatie: Nijverdal
Berichten: 4
Send a message via twitter to tgeurtse
Standaard

Mijn Led Flits brand continue, zelfs als de telefoon(I-phone 4) helemaal uitgezet wordt.
Heeft iemand een idee hoe of ik dit verhelpen kan?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2011 om 22:25 ----------

Mijn Led Flits brand continue, zelfs als de telefoon(I-phone 4) helemaal uitgezet wordt.
Heeft iemand een idee hoe of ik dit verhelpen kan?
  #6  
Oud 27 December 2011, 22:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 9
Standaard

probeer je iPhone te resetten, druk je powerknop boven op je iphone samen met de home knop die onderaan je iphone zit tegelijkertijd in houd deze 2 knoppen ingedrukt en negeer eventuele meldingen het scherm gaat vanzelf uit en het toestel reset zich weer,.
  #7  
Oud 27 December 2011, 22:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2011
Locatie: Nijverdal
Berichten: 4
Send a message via twitter to tgeurtse
Standaard

Dank je, maar ben ik dan verder geen instellingen kwijt?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2011 om 23:02 ----------

Heb ik gedaan maar geen effect, toch bedankt
  #8  
Oud 27 December 2011, 23:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2011
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tgeurtse Bekijk bericht
Dank je, maar ben ik dan verder geen instellingen kwijt?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2011 om 23:02 ----------

Heb ik gedaan maar geen effect, toch bedankt
Heb je de reset wel goed uitgevoerd? Homeknop+uitknop ingedrukt houden TOT JE HET APPLE LOGO WEER ZIET. Succes ?
  #9  
Oud 27 December 2011, 23:34
» iPhone 4 8GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 27 December 2011
Berichten: 4
Standaard

maar dan hou ik hem wel meer als tien minuten vast als het niet langer is....
  #10  
Oud 28 December 2011, 00:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2011
Berichten: 17
Standaard

Dan doe je echt iets verkeerd.. Eerst de uitknop en dan meteen daarna home knop ingedrukt houden. Je ziet dan als het goed is een rode pijl met zet uit. En daarna zwart beeld en dan daarna het apple logo. Nu heb je je iPhone gereset

Laatst gewijzigd door leipoda; 28 December 2011 om 11:13.
  #11  
Oud 28 December 2011, 21:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tgeurtse Bekijk bericht
Dank je, maar ben ik dan verder geen instellingen kwijt?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2011 om 23:02 ----------

Heb ik gedaan maar geen effect, toch bedankt
wat raar want normaal sluit je op die manier eventuele openstaande apps af.

als het gelukt is op een andere manier, laat het dan wel even weten ben benieuwd wat de oorzaak was en wat de oplossing was om dit probleem op te lossen. succes
  #12  
Oud 28 December 2011, 21:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2011
Locatie: Nijverdal
Berichten: 4
Send a message via twitter to tgeurtse
Standaard

Hoi, ik heb alles gedaan als vermeld en het ledje reageert niet. soms gaat hij even uit en dan als je aan het toestel zit gaat hij direct weer aan, net of er een los contact in zit.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 december 2011 om 21:30 ----------

ga binnenkort maar naar een Apple Storeicon misschien kunnen zij er wat mee.
ik zal het resultaat melden.
  #13  
Oud 29 December 2011, 00:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2011
Berichten: 17
Standaard

Had je trouwens al geprobeert om hem te herstellen via iTunes..?
  #14  
Oud 29 December 2011, 08:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Bij mij werkt die flitsmelding ook niet.
  #15  
Oud 29 December 2011, 11:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2011
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hanske636 Bekijk bericht
Bij mij werkt die flitsmelding ook niet.
Probeer de melding aan en uit te zetten. En hij doet het alleen in stand by !!
  #16  
Oud 29 December 2011, 16:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Locatie: deventer
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tgeurtse Bekijk bericht
Mijn Led Flits brand continue, zelfs als de telefoon(I-phone 4) helemaal uitgezet wordt.
Heeft iemand een idee hoe of ik dit verhelpen kan?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2011 om 22:25 ----------

Mijn Led Flits brand continue, zelfs als de telefoon(I-phone 4) helemaal uitgezet wordt.
Heeft iemand een idee hoe of ik dit verhelpen kan?

Ik heb dit probleem ook gehad ,brande heel zwakjes .
Ik heb iPhone los gehaald , en de camera mudule eruit gehaald . Daar zit de led verlichting ook aan vast , daaronder zit een goudkleurige plaatje . Daar wat isolatie-tape op plakken. en probleem is over .heb het ongeveer 4 weken geleden moeten doen en tot nu goed .
  #17  
Oud 29 December 2011, 21:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2011
Locatie: Nijverdal
Berichten: 4
Send a message via twitter to tgeurtse
Standaard

herstel via I-tunes ben ik mee bezig hij zet nu de instellingen terug en ik zit nog steeds volop in de verlichting

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 december 2011 om 21:19 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fugitibo Bekijk bericht
Ik heb dit probleem ook gehad ,brande heel zwakjes .
Ik heb iPhone los gehaald , en de camera mudule eruit gehaald . Daar zit de led verlichting ook aan vast , daaronder zit een goudkleurige plaatje . Daar wat isolatie-tape op plakken. en probleem is over .heb het ongeveer 4 weken geleden moeten doen en tot nu goed .
Hoe, in hemelsnaam, moet ik eea open krijgen.
De Apple Storeicon heeft het direct over vocht en dit valt net weer niet onder de garantie dan wordt het welles/nietes waarbij ik uiteindelijk de hoofdprijs mag betalen, denk ik.
zijn er misschien techneuten in de buurt van postcode 7442?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Heb ik een exploit gevonden? knijn Jailbreak 2 14 September 2010 09:42
Nieuwe iOS4 BUG gevonden. iMarnick iPhone algemeen 18 10 July 2010 13:25
Nieuwe BUG gevonden. Iets aan te doen ? ditbenikniet Archief 7 28 March 2009 10:59
Dit heb ik gevonden 1.1.3 unlock ??? gmlens Unlock [archief] 4 20 January 2008 22:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:16.