iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   White Screen of Death (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103320-white-screen-death.html)

yannickjeh 02-11-11 16:57

White Screen of Death
 
Ik heb op mijn iPhone een White screen of death, nu weet ik dat hij te fixen is met Home+Power button tegelijk indrukken... MAAR mijn homebutton is kapot, ik heb toenstraks de display unit van mn pa zn iphone erin gezet en de reset gedaan en toen werkte het prima, maar nu ik mijn schermpje er weer terug in zet krijg ik weer een white screen. Ook heb ik mijn schermpje in ons pap zn iphone gedaan en daar werkte hij wel.. mooi *** dus. Weet iemand hoe ik mijn iphone kan resetten zonder mijn home+power button?

martijndk1983 02-11-11 17:11

ik ben bang dat het zonder home button niet gaat werken.
heb je geprobeerd om het met het scherm en de home button van je vader te doen en daarna jou scherm om te wisselen zonder het toestel uit te zetten.
waarom laat je de home button niet maken.als je toch al verstand hebt van het scherm omzetten lukt een home button ook wel.
ik heb er mischien nog wel een liggen die kun je zo hebben.

grt

yannickjeh 02-11-11 17:22

Nou dan moet ik ook meteen een nieuwe digitizer kopen, zit best krap bij kas op t moment dusja.. zit niet bepaald te wachten op nog meer kosten. Zolang mijn scherm werkt kan ik met de nieuwe iOS 5 gewoon mijn homebutton vanaf t scherm gebruiken.. maarja mn scherm doet dus helemaal niks :/


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:04.