3GS werkt niet meer na een foutje

3GS werkt niet meer na een foutje discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb voor mijn vriendin een mooie 3 gs gekocht, alles werkt prima. Het was echter een verrassing dus ik dacht ik gooi ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 November 2011, 23:12
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 4
Standaard 3GS werkt niet meer na een foutje

Beste mensen,

Ik heb voor mijn vriendin een mooie 3 gs gekocht, alles werkt prima.
Het was echter een verrassing dus ik dacht ik gooi direct alle rommel eraf van de vorige gebruiker.
(dit alles voor het toestel aan itunes te hangen.
Ik heb bij het verwijderen in de haast de optie WIS IPHONE aangekozen,
het toestel heeft dit keurig gedaan.
Na nieuwe installatie blijft deze aangeven dat er geen sim aanwezig is.
(het toestel blijkt een jailbrake te hebben gehad)
ik kom niet verder harde reset dfu mode alles geprobeerd oude versie installeren niets helpt. bij apple geen volledige hulp (bij de betaalde helpdesk. ook T-mobile laat het afweten waar het toestel oorspronkelijk ook door geleverd is.

Weet iemand raad (ik heb het vermoeden dat er nog een stukje firmware op staat waar de jailbrake oid nog in zit.

Bij voorbaat dank

Gr. Jan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 November 2011, 23:13
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.874
Standaard

Welke baseband heeft de iPhone nu?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 15 November 2011, 23:16
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 4
Standaard

Geen idee hoe kom ik daar achter?
  #4  
Oud 15 November 2011, 23:23
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.874
Standaard

Probeer eens of f0recast (van ih8sn0w) dat kan achterhalen?
  #5  
Oud 15 November 2011, 23:31
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 4
Standaard

Ga ik proberen, ik kom er op terug zodra ik meer weet

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 november 2011 om 23:34 ----------

baseband 06.15.00

bootloader 6.4
model MC637

jailbreakable no
unlockable yes

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 november 2011 om 23:44 ----------

baseband 06.15.00

bootloader 6.4
model MC637

jailbreakable no
unlockable yes
  #6  
Oud 16 November 2011, 07:09
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.874
Standaard

De iPad baseband dus.

Dan heb je meen ik een jailbreak en ultrasn0w nodig.
  #7  
Oud 16 November 2011, 08:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Berichten: 20
Standaard

Als hij van t-mobile afkomt, kun je dit proberen:

T-Mobile.nl Toestelhulp
  #8  
Oud 16 November 2011, 09:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Download eens tinyumbrella en druk op save SHSH. De vorige eigenaar heeft vast SHSH blobs gesaved. Dan kun je zien welke versies van iOS 4 je eventueel naar zou kunnen herstellen (wel middels een custom firmware) en jailbreaken. Daarna kan je waarschijnlijk verder geholpen worden hier.

Als het een T-mobile (NL!, niet buitenland) toestel is dan zou deze eigenlijk geen simlock meer moeten hebben, maar het kan zijn dat deze unlock nooit gelukt is omdat de iPad baseband ge´nstalleerd is.
  #9  
Oud 16 November 2011, 21:22
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 4
Standaard

bedankt zover voor jullie hulp, ik ga nog e.a. proberen.

Inmiddels van apple NL een mail adres gekregen om mijn probleem voor te leggen in de US. hier schijnen ze een stukje software te hebben om allelei problemen uit de weg te ruimen.

Ik wacht nu op een reactie van deze!

nogmaals dank.

Als ik verder kom laat ik het weten wat de oplossing is (hopelijk)

gr. Jan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs werkt niet meer na update 4.3.3 willemijndejong iPhone algemeen 0 25 June 2011 11:15
iPhone 3GS werkt niet meer!? Diageo iPhone algemeen 1 13 September 2010 23:44
iPhone: Blackra1n Jailbreak 3gs werkt niet meer nxw Jailbreak 18 27 July 2010 16:41
microfoon 3GS werkt niet meer inberlin iPhone algemeen 8 30 April 2010 16:13
foutje, iphone wilt niet meer aan! ashur iPhone algemeen 0 20 September 2009 22:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:13.