iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   hoe kom ik uit recovery mode? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/105448-kom-recovery-mode.html)

iMasteri 28-11-11 19:46

hoe kom ik uit recovery mode?
 
heb een en ander gedaan nu blijft mn iphone op recovery mode, 10 sec. home knop enz. vastgehouden maar hij gaat gewoon weer terug naar recovery modus.
PLZ hoe kom ik eruit?

jmoonen 28-11-11 22:07

Tinyumbrella downloaden, connecten en klikken op Exit Recovery.

Jeremy026 20-03-12 16:38

Help! Hoe uit de Recovery Mode?
 
Help ajb! Mijn iPhone is gisteren zomaar in de Recovery Mode gesprongen. Stekkertje en itunes logo, dat is het enige wat ik zie. Restoren via itunes is geen optie, want dan ben ik al mijn data kwijt. En er staan nogal wat interviews op die ik nog moet uitwerken (als freelance journalist gebruik ik voicerecorder). Hoe kan ik nu mijn iPhone uit de recovery mode krijgen met behoud van mijn meest recente data??? (de laatste update dateert alweer van te lang geleden). Is er een oplossing?

colliehome 20-03-12 16:51

Heb je al eens een harde reset gedaan. Anders zal herstel de enige oplossing zijn. Als je je iphone veel gebruikt dan is back up zeker nodig. Maar dat wist je al.

kijk ook hier http://forum.iculture.nl/wiki/Recovery-mode

Jeremy026 20-03-12 17:31

Nee, dat wist ik nog niet.... Ik ben nogal een digibeet. En noem me na´ef, maar als ik mijn iPhone gebruik, ga ik ervanuit dat ie geen rare dingen doet. Of dat ie me niet zomaar vraagt alles te resetten met verlies van alle data. Ik snap het oook niet. Als mijn computer crasht, staat alles nog op de harde schijf. Mijn iPhone heeft toch een flash geheugen? Waarom blijven foto's e.d. niet daarop bewaard? Heb met Apple gebeld en die zeggen dat derden wel programmaatjes aanbieden die kunnen helpen in dit geval, maar dat ze die niet mogen ondersteunen. Waarom vinden ze zelf niet zo'n programma uit. En wat zijn dat voor programmaatjes dan? Harde reset heb ik al tig keer gedaan - helpt voor geen meter. DFU? Ik heb tot tien geteld, maar daarna krijg ik gewoon weer dat pesterige beeld van itunes en het stekkertje te zien. Is er dan echt geen manier om mijn data te behouden???

Guest-20180925190238 20-03-12 17:59

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Jeremy026 (Bericht 781484)
. Als mijn computer crasht, staat alles nog op de harde schijf. Mijn iPhone heeft toch een flash geheugen?

Als de HD van jouw computer crasht en je maakt geen backups ben je alles kwijt. Als het flash geheugen van een iPhone, om wat voor reden dan ook, corrupt geworden is en je hebt geen backups gemaakt ben je alles kwijt.

Probeer nu eerst om met TinyUmbrella uit Recovery Mode te geraken. Als het flash geheugen nog min of meer intact is lukt dat wel. Lukt het niet zal je moeten herstellen (en in de toekomst backups maken van belangrijke data).

Jeremy026 20-03-12 18:50

Heb Tiny Umbrella gedownload en druk dan steeds op 'Exit Recovery', maar dan verschijnt er links, onder recovery devices, steeds weer een serienummer, en dan kan ik nog een keer op exit recovery drukken - en dit hele proces blijft zich herhalen, zonder dat mijn iphone uit de recovery komt....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:41.