Nieuwe windows (7) zelfde iphone

Nieuwe windows (7) zelfde iphone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Nu heb ik een nieuwe windows geinstaleerd op mijn computer. Heel de computer geformateerd. Nu nieuw itunes erop gezet enz. maar als ik nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 February 2012, 23:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 5
Standaard Nieuwe windows (7) zelfde iphone

Hey,

Nu heb ik een nieuwe windows geinstaleerd op mijn computer. Heel de computer geformateerd. Nu nieuw itunes erop gezet enz. maar als ik nu wil synchroniseren zegt die dat die de iPhone met een andere bibliotheek is gesynchroniseerd en de hele inhoud vervangen wordt door de inhoud van deze itunes biblitheek.
Nu vind ik dat voor de muziek niet zo erg want dat kan ik er zo weer op zetten, maar hoe zit het met alle apps en contacten enz. bijvoorbeeld? gaan die er ook allemaal af dan? Ik heb icloud en daar staat wel een backup op van mijn iphone.
Iemand ervaring mee?

thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 February 2012, 07:57
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Machtig je iTunes (PC), en kies voor aankopen overzetten (rechtermuisklik op je iPhone-naam in iTunes). Dus zoals je hierboven beschrijft: NIET laten vervangen door de inhoud van de (lege) bibliotheek, maar de stappen doorlopen die ik beschrijf.
  #3  
Oud 24 February 2012, 17:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 5
Standaard

Gedaan, dankje wel. Maar nu kan ik nog geen number overzetten van mijn itunes naar me iPhone..? dan krijg ik weer het zelfde bericht. Kan dit verholpen worden?
  #4  
Oud 24 February 2012, 17:14
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Heb je de laptop gemachtigd? Vreemd dat die melding dan nog komt eigenlijk. Maar als je verder alles hebt gedaan (reservekopie wel aangemaakt op iCloud?) dan zou het goed moeten komen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Inloggen app store met zelfde account maar nieuwe Apple ID-naam sebasvdv iPhone Apps 6 16 October 2011 19:16
Nieuwe iPhone + nieuwe versie windows...hoe krijg ik mijn reservekopie er weer op? cynnie13 iTunes 5 13 December 2010 08:11
Windows: nieuwe windows dus nieuwe itunes marcelleke iTunes 2 9 October 2008 16:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:02.