Mobile netwerk schakelt uit als ik 3G functie aansteek

Mobile netwerk schakelt uit als ik 3G functie aansteek discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi, ik heb zelf proximus pay&go generation hiervoor nooit geen problemen had met men mobile netwerk. en sinds vandaag met ios 5.1 ge´nstalleerd heb kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 March 2012, 17:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2012
Berichten: 26
Exclamation Mobile netwerk schakelt uit als ik 3G functie aansteek

hoi, ik heb zelf proximus pay&go generation hiervoor nooit geen problemen had met men mobile netwerk. en sinds vandaag met ios 5.1 ge´nstalleerd heb kan ik enkel mijn mobile netwerk gebruiken zonder 3G. moment als ik men 3G functie aanschuif valt men mobile netwerk uit. iemand met dezelfde problemen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 March 2012, 19:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2012
Berichten: 26
Standaard

na een hardreset bleef het hetzelfde na heropstarten ook geen veranderingen heb dan maar volledige herstelling en reservekopie teruggezet gedaan nu is alles weer in orde
  #3  
Oud 11 March 2012, 20:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar zerre86
Standaard

heb hetzelfde probleem gehad. na volledige herstelling werkt het inderdaad terug
  #4  
Oud 11 March 2012, 20:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2012
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zerre86 Bekijk bericht
heb hetzelfde probleem gehad. na volledige herstelling werkt het inderdaad terug
Heb het vandaag weer gad denk toch dat het probleem bij proximus ligt.
  #5  
Oud 11 March 2012, 20:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar zerre86
Standaard

op mijn iPad heb ik het probleem niet... daar blijft 3G perfect werken...
  #6  
Oud 11 March 2012, 21:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2010
Berichten: 3
Standaard

Mijn probleem is dat wanneer ik bel mijn 3G wegvalt en op EDGE overgaat. Gesprek valt wel niet weg. EDGE blijft aanhouden en keert niet terug naar 3G. Enige dat ik kan doen is vliegtuigmodus aan en uit zetten. Heb touwens goed 3G bereik.
Ook wanneer ik ergens ben en mijn 3G wegvalt komt deze niet vanzelf terug.
Kan iemand mij helpen, is zeer vervelend. Is dit softwarematig of hardwareprobleem?
  #7  
Oud 14 March 2012, 10:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2012
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mobdrgio Bekijk bericht
hoi, ik heb zelf proximus pay&go generation hiervoor nooit geen problemen had met men mobile netwerk. en sinds vandaag met ios 5.1 ge´nstalleerd heb kan ik enkel mijn mobile netwerk gebruiken zonder 3G. moment als ik men 3G functie aanschuif valt men mobile netwerk uit. iemand met dezelfde problemen?

na update naar 5.1 de APN opnieuw invullen bij mobiel netwerk en volledig herstarten...
  #8  
Oud 14 March 2012, 13:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2012
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door astra250379 Bekijk bericht
na update naar 5.1 de APN opnieuw invullen bij mobiel netwerk en volledig herstarten...
Heb het 3 x opnieuw moeten dan ging het
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-mobile netwerk instabiel, iPhone valt uit? bengek T-Mobile 2 1 March 2010 07:45
T-Mobile of Vodafone als netwerk vuurvreter T-Mobile 5 22 November 2009 17:37
iPhone: Skype schakelt uit als ik voipover3g installer Tqam Jailbreak 4 15 July 2009 21:37
T-Mobile netwerk als standaard instellen bij orange sim klaverentwee Overige providers Nederland 0 18 October 2008 14:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:39.