Internetproblemen na update 5.1

Internetproblemen na update 5.1 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb gisteren de 5.1 geinstalleerd. Sinds deze installatie gebeurt is kan ik enkel nog internet via wifi en niet meer via het gsm netwerk. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 March 2012, 10:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2011
Berichten: 3
Standaard Internetproblemen na update 5.1

Ik heb gisteren de 5.1 geinstalleerd. Sinds deze installatie gebeurt is kan ik enkel nog internet via Wi-Fi en niet meer via het gsm netwerk. Toch geeft hij weer dat ik E of 3g netwerk heb. Ook het rondje begint niet te draaien.

Ik heb reeds met mobistar gebeld maar die zeggen dat alle instellingen correct zijn. Heeft iemand nog dit probleem gehad?

Of hoe kan ik mijn toestel terugzetten naar de 5.0.1 ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 March 2012, 12:48
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 114
Standaard

Toestel nogmaals geheel uitzetten. Na een minuut weer opstarten heeft bij mij geholpen.

Bassmanjunior
__________________
iPad 64Gb 3G, New iPad 32Gb 4G, iPad Air 2 64Gb Wi-Fi, iPhone 7, iPod nano 5, Apple TV2, Apple TV4, Apple Watch 2
  #3  
Oud 12 March 2012, 13:12
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steiner Bekijk bericht
Ik heb gisteren de 5.1 geinstalleerd. Sinds deze installatie gebeurt is kan ik enkel nog internet via Wi-Fi en niet meer via het gsm netwerk. Toch geeft hij weer dat ik E of 3g netwerk heb. Ook het rondje begint niet te draaien.

Ik heb reeds met mobistar gebeld maar die zeggen dat alle instellingen correct zijn. Heeft iemand nog dit probleem gehad?

Of hoe kan ik mijn toestel terugzetten naar de 5.0.1 ?
Je kan verschillende zaken testen, je iPhone eens uitleggen, eens de vliegtuigmodus effe aanzetten en terug uitzetten, lukt dat nog niet mss eens de 3G knop uitzetten en aanzetten.
  #4  
Oud 14 March 2012, 16:29
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 152
Send a message via twitter to Mr.Bluestar
Standaard

Vergeet ook niet dat na een update je APN settings meestal verdwenen zijn. Dus check zeker of ze nog juist staan.
  #5  
Oud 14 March 2012, 16:33
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Gelukkig heb ik hier geen meer last van (even afkloppen) ik kan ruim ander halve dag met mijn iPhone 4 doen, in het begin als ik hem opgeladen heb is hij wel heel snel met wat procenten naar beneden, maar als de accu op 95% staat dan is het oke en dan doet hij dus langzaam aan.
  #6  
Oud 14 March 2012, 16:36
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
Gelukkig heb ik hier geen meer last van (even afkloppen) ik kan ruim ander halve dag met mijn iPhone 4 doen, in het begin als ik hem opgeladen heb is hij wel heel snel met wat procenten naar beneden, maar als de accu op 95% staat dan is het oke en dan doet hij dus langzaam aan.
Gaan we van dit topic nu ook een "batterijprobleem" topic maken
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #7  
Oud 15 March 2012, 08:27
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

@ Timosha

oeps volgens mij in een verkeerde tropic beland
  #8  
Oud 18 March 2012, 10:52
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2012
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem .... alles al geprobeerd, alles afzetten, terug aanzetten het 3G logo staat er maar doet niks. Alle instellingen staan er , iPhone via Itunes hersteld ...;geen resultaat ... beetje wanhopig opzoek nu wat ik kan doen .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internetproblemen op de Ipad2 mssAppel iPad algemeen 2 14 January 2012 13:40
internetproblemen: whatsapp werkt wel, facebook en safari niet Stravinski Internet in buitenland (roaming) 0 12 July 2011 11:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:48.