Iphone 4 verbind alleen met provider als 3G netwerk aan staat!!!!

Iphone 4 verbind alleen met provider als 3G netwerk aan staat!!!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vorige week dit probleem met mn niet gejailbreakte iphone. Hij wil alleen maar verbinding maken met het kpn netwerk als de 3G functie aanstaat. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 April 2012, 22:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2012
Berichten: 1
Standaard Iphone 4 verbind alleen met provider als 3G netwerk aan staat!!!!

Sinds vorige week dit probleem met mn niet gejailbreakte iphone.
Hij wil alleen maar verbinding maken met het kpn netwerk als de 3G functie aanstaat.

Het begon een half uur nadat ie van de oplader af kwam.Alleen noodoproepen mogelijk,of aan sluiten op itunes.Tevens wilde de iphone alleen aan als ie stroom kreeg.

Op itunes aangesloten om te herstellen een kreeg de volgende foutcodes:
3194, antivirus en windows geupdate,daarna code
1602, ook gefixt,miste een # in een logfile in system32.

En toen kwam foutcode 1611.

Heleboel geprobeerd om die weg te krijgen maar dat is niet gelukt.
Dus heb ik de batterij maar is losgekoppeld.Niks raars gezien,ook geen waterschade.
Batterij weer correct aangesloten.Tot mijn verbazing ging de iphone weer aan zonder dat deze van stroom werd voorzien,iets wat vanaf de eerste keer nog niet gebeurd was.
Hierna weer op itunes aangesloten en de herstelmodus werkte eindelijk.

Nadat de iphone hersteld was wilde ik gaan bellen en zag "geen service" staan.
Instellingen nagekeken,instelling teruggezet ala fabriek,sim kaart meerdere malen eruit gehaald niets helpt.
Toen heb ik mn 3G aangezet en tot mn verbazing had ik wel bereik met mn provider.Daarna 3G uitgezet en "geen service" kwam helaas weer tevoorschijn.

Heeft iemand een idee/oplossing wat het probleem kan zijn?? Hardware of software fout??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN Hi, geen gsm netwerk als 3G aan staat! AeronNL KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 17 July 2010 13:57
Opladen uit staat er als hij aan PC hangt psvu2 Archief 2 16 May 2010 11:42
kan geen e-mailverzenden als Wi-Fi aan staat jimmeijer Wi-Fi 1 21 March 2010 11:56
als geluid aan staat trilt ie bij elke beweging? leonhajenius iPhone algemeen 5 12 August 2009 23:25
Windows: pc klapt er uit als iTunes poosje aan staat ABKtje iTunes 12 12 November 2008 18:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.