iPhone A6 heeft 1,2ghz Quad core

iPhone A6 heeft 1,2ghz Quad core discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi Webshop | De nieuwste telefoons van Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Nokia, en Sony op Hi.nl Heb hi er ook over gebeld, en de vrouw ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 September 2012, 10:18
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard iPhone A6 heeft 1,2ghz Quad core

Hi Webshop | De nieuwste telefoons van Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Nokia, en Sony op Hi.nl

Heb hi er ook over gebeld, en de vrouw wist zeker dat ze deze informatie vanaf de fabrikant hadden gekregen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 September 2012, 10:22
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Ben thans vrij zeker dat het een dual core gaat zijn hoor!
  #3  
Oud 14 September 2012, 10:57
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Dat klopt niet, het is een dual core. Die 1.2ghz kan wel kloppen.
Ben ik fout dan bied ik jullie nu al mijn excuses aan maar een quad core klopt volgens mij niet en mijn excuses mocht ik toch fout zitte, ik ben geene helderziende .

Laatst gewijzigd door apotheosis; 15 September 2012 om 18:33.
  #4  
Oud 14 September 2012, 10:59
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

De GPU is een quad core, niet de CPU
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #5  
Oud 14 September 2012, 11:46
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

LOL die sukkels van Hi hebben het al aangepast.

Maar toch zou het nog best kunnen zijn dat de CPU quad core is....wie weet moest hi de informatie wel verwijderen in opdracht van apple ofzo.
hoe komen ze er anders bij? nog nooit heeft iemand het gehad over 1,2ghz.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:22.