Wifi in de trein

Wifi in de trein discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, Sinds iOS 6.0 was mijn iPod 4g al van slag met het internet in de trein, en later bleek dat zelfde probleem ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 November 2012, 08:39
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Locatie: Drenthe
Berichten: 38
Send a message via twitter to Jovano
Standaard Wi-Fi in de trein

Hallo mensen,

Sinds iOS 6.0 was mijn iPod 4g al van slag met het internet in de trein, en later bleek dat zelfde probleem ook bij mijn iPhone 5.
Die hotspot opent gewoon niet, het scherm blijft wit en meer niet.

Nou, met iOS 6.0 kon je nog via de chrome app verbinden. Als je maar vaak genoeg drukte op de t-mobile hotspot hield je je verbinding vast en kon je via chrome inloggen.

Maar, sinds iOS 6.0.1 werkt dat niet meer bij mij, meer mensen met dat probleem?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 November 2012, 09:15
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Geen last van met m'n iPhone 4, als ik geduldig afwacht laad ie altijd netjes de pagina..
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #3  
Oud 13 November 2012, 09:34
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Locatie: Drenthe
Berichten: 38
Send a message via twitter to Jovano
Standaard

Helaas werkt dat gewoon niet bij mij, ken iemand met een iPhone 4 die er ook last van heeft :s
  #4  
Oud 13 November 2012, 09:36
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Anders wil ik het ook nog wel met m'n andere iPhone's testen mocht je daar interesse in hebben? Hieronder vallen de: 3G[S], 4[S] en de 5.
  #5  
Oud 13 November 2012, 09:46
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Locatie: Drenthe
Berichten: 38
Send a message via twitter to Jovano
Standaard

Mag, zou handig zijn

Het punt is dat ik er met m'n iPod 4g en iPhone 5 last van heb, dus t leek mij een algemeen probleem.

Ik zal wel is een screenshot maken van m'n scherm vanmiddag
  #6  
Oud 13 November 2012, 09:53
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

De komende tijd reis ik helaas niet meer met de trein, zodra ik de trein weer eens instap (as zaterdag) zal ik screenshots maken.
  #7  
Oud 13 November 2012, 09:59
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

Ik kan gewoon met mijn iPhone 5 (iOS 6.0.1) inloggen op het t-mobile netwerk dat de NS in sommige treinen aanbiedt.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #8  
Oud 13 November 2012, 20:59
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2012
Berichten: 44
Standaard

hallo

Nou moet ik zeggen de ene keer kan ik inloggen en de andere
keer helemaal niet. Dat is verschilllend
Ik krijg dan niet eens het inlog scherm te zien.
Er staat dan dat er geen verbinding met de server kan worden gemaakt.
  #9  
Oud 13 November 2012, 21:42
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Ik zelf ondervind ook nu en dan hetzelfde probleem. Uiteindelijk blijkt gewoon dat de hotspot in het desbetreffende treintoestel gewoon niet (naar behoren) werkt. Ik denk dat hier je probleem zit
  #10  
Oud 14 November 2012, 00:13
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Locatie: Drenthe
Berichten: 38
Send a message via twitter to Jovano
Standaard

Wat ik gewoon zo raar vind is dat mijn IPhone en iPod geen verbinding kunnen maken maar mijn laptop vervolgens wel

Als er voor de rest niemand last van heeft dan zal t wel aan het Groningen - Zwolle - Schiphol traject liggen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 november 2012 om 23:32 ----------

Btw, ff wat screen pictures:

Het scherm wat ik heb als ik probeer te verbinden, gebeurt niet veel dus...


Het scherm, maar dan een minuut of 2 later:


Wow grote foto's...

Nja en dan de punten onder elkaar:
- iPhone + iPod kunnen niet op Wi-Fi trein
- laptop wel
- mensen met android toestel kunnen ook in 1x op het Wi-Fi, want die loggen in via 't gewone browser (wat ook bij de iphone zou werken als hij uberhaubt verbinding houd, maar dus niet doet).

Laatst gewijzigd door Jovano; 14 November 2012 om 00:36.
  #11  
Oud 28 February 2013, 10:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 1
Standaard

Sinds ik ios6 op iPhone 4 en iPad 2 heb staan krijg ik ook geen verbinding meer in de Wi-Fi treinen. Mevrouw met iPad naast mij kreeg wel verbinding, ik nam aan dat die nog geen ios6 had. Voordat ik naar ios6 gepdate was kon ik zonder problemen op de trein Wi-Fi. NS zelf reageert vrij bot als ik vraag of ze het kunnen fixen 'Je kunt ook zelf actie ondernemen. Hierbij een link met info en hopelijk de oplossing voor je probleem: iOS 6: Wi-Fi problemen oplossen | Appletips ' Alsof ik dat zelf nog niet geprobeerd had.. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben met deze klacht.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi in de trein: geen serververbinding iPho(w)ner T-Mobile 15 13 October 2013 02:48
usbstekker trein marjaiphone iPhone algemeen 3 23 February 2011 09:43
Trein in de war? Domtoren iPhone Apps 6 7 June 2009 20:03
Trein is Engels? TC03 iPhone Apps 1 10 November 2008 11:33
app TREIN ???????????/ eduiphone3g Archief 1 6 October 2008 22:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:08.