iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Hoe zorg ik dat mijn iPhone niet crasht tijdens updaten naar iOS6? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/130305-zorg-mijn-iphone-niet-crasht-tijdens-updaten-naar-ios6.html)

Liinde 24-11-12 16:44

Hoe zorg ik dat mijn iPhone niet crasht tijdens updaten naar iOS6?
 
Ik snap dat het helemaal uitsluiten onmogelijk is, maar hoe maak ik de kansen zo klein mogelijk?
Bijvoorbeeld door hem op iTunes aan te sluiten, of niet? En via mijn iPhone updaten als hij aangesloten is, of juist via mijn telefoon? etc etc
Een backup op de computer maken is niet mogelijk doordat het een gezamelijke computer is en ik mijn foto's graag privé wil houden.

Alvast bedankt!

Guest-20180925190238 24-11-12 16:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Liinde (Bericht 855842)
Een backup op de computer maken is niet mogelijk doordat het een gezamelijke computer is en ik mijn foto's graag privé wil houden.

Dan maak je toch een backup in iCloud. Bovendien is het niet zo makkelijk om een backup op de computer uit lezen. En die backup kan je ook nog versleutelen en dan is het helemaal onmogelijk om die uit te lezen.

Een een update op de iPhone gaat even goed als een update met iTunes. Het verschil tussen de twee is dat de update op de iPhone (OTA update) een Delta-update is met alleen de wijzigingen aan het OS. Met een iTunes wordt het hele OS opnieuw geďnstalleerd. In sommige gevallen is dat beter.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:35.