Bug? pincode eenvoudig omzeilen

Bug? pincode eenvoudig omzeilen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ontdekte dat ik gewoon in mijn iPhone kan komen, zonder de pincode te gebruiken. Simpel door de iPhone aan te zetten, de cam-functie te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 December 2012, 19:58
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 25
Stuur een bericht via ICQ naar Michaelangelo Send a message via twitter to Michaelangelo
Standaard Bug? pincode eenvoudig omzeilen

Ik ontdekte dat ik gewoon in mijn iPhone kan komen, zonder de pincode te gebruiken. Simpel door de iPhone aan te zetten, de cam-functie te gebruiken - een foto maken en vervolgens op de home button klikken. Voila - binnen!

Ik gebruik IOS 6.02 (iPhone 5) maar op onze iPhone 4 (IOS 6.01) is dit exact hetzelfde. Dit is vast al bekend - is dit ook op te lossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 December 2012, 20:11
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Lukt bij mij niet. Wel je code ingesteld?
  #3  
Oud 23 December 2012, 20:17
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 25
Stuur een bericht via ICQ naar Michaelangelo Send a message via twitter to Michaelangelo
Standaard

Yes, goed ingesteld. Dit is ook toeval dat ik het ontdekte. Nog toevalliger dat het op de iPhone 4 ook gebeurt. Ik weet vrij zeker dat dit'vroeger' niet zo was...
  #4  
Oud 23 December 2012, 20:21
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Ik sta gewoon op 6.0.2 maar ik kan niet naar me home screen? Dat is ook zoals het hoort!

Verder zou ik het niet weten, als het je stoort zou ik een herstel overwegen..
  #5  
Oud 23 December 2012, 20:57
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2012
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michaelangelo Bekijk bericht
Ik ontdekte dat ik gewoon in mijn iPhone kan komen, zonder de pincode te gebruiken. Simpel door de iPhone aan te zetten, de cam-functie te gebruiken - een foto maken en vervolgens op de home button klikken. Voila - binnen!

Ik gebruik IOS 6.02 (iPhone 5) maar op onze iPhone 4 (IOS 6.01) is dit exact hetzelfde. Dit is vast al bekend - is dit ook op te lossen?

Hallo

Ik heb dit ook met de ipod 5e generatie.
  #6  
Oud 23 December 2012, 21:31
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Als ik na de camera op de home knop klik krijg ik het scherm om de toegangscode in te geven
  #7  
Oud 23 December 2012, 21:41
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2012
Berichten: 44
Standaard

heb je dan wel eerst een foto gemaakt.
want als je dat niet doet dan moet je wel de code intikken
  #8  
Oud 23 December 2012, 21:52
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 74
Standaard

Heb gedaan wat je zei maar ik krijg gewoon het scherm voor de code
  #9  
Oud 23 December 2012, 22:01
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric11 Bekijk bericht
Heb gedaan wat je zei maar ik krijg gewoon het scherm voor de code
Er is dan maar 1 foto te zien in de filmrol die ik zojuist gemaakt heb. De rest is verborgen. Dan klik op op de thuis knop en moet de code ingeven
  #10  
Oud 23 December 2012, 23:12
mrboolean's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 260
Stuur een bericht via ICQ naar mrboolean Send a message via twitter to mrboolean
Standaard

Ligt dit niet gewoon aan de time-out die is ingesteld voordat een passcode wordt gevraagd? Gebeurt dit dus ook als het op Immediately wordt ingesteld? Bij mij vraagt die namelijk gewoon netjes om een passcode.
  #11  
Oud 23 December 2012, 23:21
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Het heeft volgens mij te maken dat bij de instellingen 'code slot' > 'vraag om code' >

Niet direct staat ingesteld maar op minuten of zelfs uren. Als dit op direct staat zou je ook direct weer een code moeten invoeren na het gebruik van de camera.
  #12  
Oud 25 December 2012, 14:52
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Als ik na de camera op de home knop klik krijg ik het scherm om de toegangscode in te geven
Same here.
__________________
iPhone 8 Plus 64GB FW10.1 || iPad Air 32GB Wi-Fi FW10.1
  #13  
Oud 25 December 2012, 18:30
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

wat je ook kan doen is de batterij verwijderen en weer terugplaatsen 9 van 10 keer kom je er dan doorheen zonder pincode in te hoeven geven
  #14  
Oud 26 December 2012, 10:24
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Locatie: Boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door suzuki2002 Bekijk bericht
wat je ook kan doen is de batterij verwijderen en weer terugplaatsen 9 van 10 keer kom je er dan doorheen zonder pincode in te hoeven geven
Yeah, sure... de batterij van de iPhone wip je er zo even uit... toch???
__________________
 iPhone X 256GB  iMac 27" 2.66 Mhz i5, 12GB intern, 1TB HD 
  #15  
Oud 26 December 2012, 12:03
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Als de batterij verwijderen DE oplossing zou zijn om een vergeten pincode te omzielen/wissen vind ik dit DE oplossing
Zoveel werk is dit nu ook niet om die batterijklem even los te maken.
Moet je een bepaalde tijd wachten vooraleer je de batterijklem terugplaatst?
  #16  
Oud 26 December 2012, 13:56
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2012
Locatie: Dordrecht
Berichten: 303
Standaard

Ik denk dat je heel lang moet wachten aangezien wachtwoorden etc in het flashgeheugen zijn opgeslagen. En die kan prima zonder accu (anders zou je data op een USB-stick ook na een paar minuten verdwenen zijn). Dus ik geloof niet zo hard in het omzeilen van wachtwoorden door de accu te verwijderen.

Zie Wikipedia over de werking van flashgeheugen.
__________________
Het is niet de vraag of iets een keer gebeurt maar wanneer...
  #17  
Oud 26 December 2012, 22:04
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Nee je hoeft niet lang te wachten 15 minuten is genoeg

Heb er 10 a 15 in de week .

Zeker 10 daarvan waar een pincode opzit wordt dan de stap overgeslagen.en kan je zo de phone in . Heb mijn klanten er altijd bij zitten en die schrikken dan wel . ( die kunnen geen uur zonder dat ding )

Voorheen was de simcode ook zo te omzeilen maar dat was voor de 6.0 update

Het gaat hier dus alleen om de toegangscode tot de iphone
  #18  
Oud 26 December 2012, 22:14
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door suzuki2002 Bekijk bericht
Nee je hoeft niet lang te wachten 15 minuten is genoeg

Heb er 10 a 15 in de week .

Zeker 10 daarvan waar een pincode opzit wordt dan de stap overgeslagen.en kan je zo de phone in . Heb mijn klanten er altijd bij zitten en die schrikken dan wel . ( die kunnen geen uur zonder dat ding )

Voorheen was de simcode ook zo te omzeilen maar dat was voor de 6.0 update

Het gaat hier dus alleen om de toegangscode tot de iphone
Geen uur zonder dat ding en dan nog de de toegangscode vergeten?
  #19  
Oud 26 December 2012, 23:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Als je echt erin kan komen door de accu te verwijderen (wat mij onmogelijk lijkt), dan zijn de iPad en de iPod touch tenminste nog veilig, want daar is de batterij echt gesoldeerd, en kan die dus niet zomaar worden verwijderd.
  #20  
Oud 27 December 2012, 09:41
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Geen uur zonder dat ding en dan nog de de toegangscode vergeten?

Wie heeft het over vergeten ?....

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2012 om 08:42 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arjan95 Bekijk bericht
Als je echt erin kan komen door de accu te verwijderen (wat mij onmogelijk lijkt), dan zijn de iPad en de iPod touch tenminste nog veilig, want daar is de batterij echt gesoldeerd, en kan die dus niet zomaar worden verwijderd.

Nee arjan is niet onmogenlijk. Gebeurt hier elke dag .

En inderdaad ipad en ipod zijn wat dat betreft een stuk veiliger .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Beveiligingsprobleem: Omzeilen pincode iPhone onder ios 6.0.1 DMC iPhone algemeen 7 19 November 2012 22:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:01.