Iphone 3GS error, Plaats geldige sim zonder pincode

Iphone 3GS error, Plaats geldige sim zonder pincode discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een 3GS iphone, met jailbreak! Mijn zoon heeft hem per ongeluk geupgrade via Itunes naar 6.0.1! bij het opstarten krijg ik nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19-02-13, 21:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2012
Berichten: 75
Standaard Iphone 3GS error, Plaats geldige sim zonder pincode

Hallo,
Ik heb een 3GS iphone, met jailbreak!
Mijn zoon heeft hem per ongeluk geupgrade via Itunes naar 6.0.1!
bij het opstarten krijg ik nu de melding: Plaats geldige SIMkaart zonder pincode om de Iphone te activeren.
Wanneer ik mijn simkaart er in plaats (met 0000 code) activeer krijg ik de melding dat activering niet mogelijk is?
Kan iemand mij vertellen hoe ik dit kan oplossen?:
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20-02-13, 16:56
anske12345's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2013
Locatie: maastricht
Berichten: 161
Standaard

ik zou het niet weten maar ik denk dat er al iets over geschreven staat gr
  #3  
Oud 20-02-13, 17:00
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macfreak2012 Bekijk bericht
bij het opstarten krijg ik nu de melding: Plaats geldige SIMkaart zonder pincode om de Iphone te activeren.
Wanneer ik mijn simkaart er in plaats (met 0000 code) activeer krijg ik de melding dat activering niet mogelijk is?
Een geldige SIM-kaart zonder PIN-code is toch geen SIM-kaart met een PIN-code = 0000
  #4  
Oud 20-02-13, 17:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2012
Berichten: 75
Standaard

Voor de goede orde....Elke nieuwe simkaart is fabriek-af op 0000 ingesteld.
Heb gelezen elders dat wanneer je een bestaande SIM lock hebt deze in je instellingen terug op 0000 moet zetten. Heb dit ook gedaan. Gaat dan ook een menu verder echter krijg ik nog steeds de melding, dat activeren NIET mogelijk is.
Ook al stop ik er een SIM in zonder code, kan hem gewoonweg niet activeren....
  #5  
Oud 20-02-13, 17:36
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macfreak2012 Bekijk bericht
Voor de goede orde....Elke nieuwe simkaart is fabriek-af op 0000 ingesteld.
Mijn SIM-kaarten niet. Hoe dan ook, ik heb de vooraf ingestelde PIN-codes moeten uitzetten zodat er geen PIN-code gevraagd wordt.

Dan zal het wel aan iets anders liggen.
  #6  
Oud 02-08-13, 22:21
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2013
Berichten: 2
Standaard

hoe krijg ik de pincode van mijn simkaart??
  #7  
Oud 02-08-13, 22:23
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Settings -> Phone -> SIM PIN -> SIM PIN = OFF
  #8  
Oud 02-08-13, 22:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2013
Berichten: 2
Standaard

bedankt voor je bericht, maar ik heb een samsung voor als reserve telefoon, maar volgens mij heb ik het gevonden. Het probleem is dat ik mijn iPhone niet kan installeren. de iPhone geeft nog steeds aan dat ik een simkaart moet hebben van t-mobile, vodavone of KPN. en ik heb Tele2. Kan dit het probleem zijn?
  #9  
Oud 04-08-13, 22:23
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 751
Standaard

Kijk ff of er geen simlock op zit.
  #10  
Oud 05-08-13, 02:05
pedro270's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2012
Berichten: 134
Standaard

Dat is simpel.
Als je telefoon zegt dat je een Simkaart van Vodafone, T-Mobile of KPN nodig hebt, ga je gewoon naar de vodafone website en bestelt je eenmalige free prepaid sim.
Stop die in je 3GS en activeer hem.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Plaats een geldige simkaart zonder pincode nardy iPhone algemeen 3 23-04-12 11:46
iPhone 4: Iphone 4s vraagt geldige simkaart zonder pincode om de iphone te unlocken... gashogirl Unlock 5 22-03-12 21:54
Iphone 4S IOS5.01 met KPN micro sim nog steeds geen service met/zonder pincode op sim Schon368 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 22 20-03-12 09:12
iPhone 3G: unlocken zonder geldige Sim kaart ejp Unlock 32 19-01-12 17:48
Applicaties zonder geldige sim-kaart? Wuzz iPhone Apps 1 20-02-10 23:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:10.