iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone valt steeds uit - apple.com onduidelijk (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/140024-iphone-valt-steeds-apple-com-onduidelijk.html)

JordyTh 31-05-13 16:31

Iphone valt steeds uit - apple.com onduidelijk
 
Hallo allemaal

Sinds 3 dagen zit ik met een probleem met mijn Iphone 5. Deze valt steeds weer uit nadat ik die terug opzet. Ik ben op de site van Apple gaan zoeken naar wat ik moest en daar heb ik alle stappen gevolgd. Eerst nieuwste Itunes versie binnen gehaald, reservekopie van mijn Iphone gemaakt, nieuwste versie van IOS op mijn Iphone gezet en uiteindelijk mijn Iphone herstelt. Nadat ik al deze stappen heb ondernomen zit ik nog steeds met hetzelfde probleem. Ik ben opnieuw naar de site van apple support geweest en daar wou ik dan proberen eerst iemand te bellen maar dat ging niet omdat mijn technische service via telefoon al verlopen was (ik heb mijn Iphone maximum 4 maanden). Omdat dit niet lukte heb ik de opntie 'inleveren voor service gekozen'. Hier moest ik mijn postcode of plaats ingeven. De dichts bijzijnde inlever plaats is in Parijs... Heeft er iemand een idee wat ik nu moet doen? Ik kan mijn Iphone toch moeilijk opsturen naar Parijs aangezien ik die via de belgische site heb gekocht?

Alvast bedankt,
Jordy

Guest-20180925190238 31-05-13 16:41

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door JordyTh (Bericht 897466)
Omdat dit niet lukte heb ik de opntie 'inleveren voor service gekozen'. Hier moest ik mijn postcode of plaats ingeven. De dichts bijzijnde inlever plaats is in Parijs... Heeft er iemand een idee wat ik nu moet doen? Ik kan mijn Iphone toch moeilijk opsturen naar Parijs aangezien ik die via de belgische site heb gekocht?

Als je die iPhone wil inleveren moet je naar een Apple Store. Apple zoekt met de postcode waarschijnlijk de dichtstbijzijnde Apple Store. Woon je in West-Vlaanderen dan is dat Parijs. Woon je in Antwerpen dan is dat Amsterdam. Woon je in Limburg dan is het misschien Keulen.

Maar, je kan het ding ook laten ophalen door UPS. Maak een incident aan op de Belgische Apple site en laat de iPhone ophalen.

JordyTh 02-06-13 21:08

Dankuwel voor uw antwoord! Ze komen hem morgen ophalen :)

Guest-20180925190238 02-06-13 21:16

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door JordyTh (Bericht 897705)
Dankuwel voor uw antwoord! Ze komen hem morgen ophalen :)

Zonder dank en graag gedaan. Succes verder :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:17.