iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij / Software probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/141823-batterij-software-probleem.html)

stadjer 17-07-13 13:02

Batterij / Software probleem
 
Ik heb afgelopen zaterdag het probleem gehad met (waarschijnlijk) de batterij van mijn iphone. Waarbij de batterij inhoud niet meer werd verhoogd (software-matig) en het apparaatje viel steeds uit waarna hij een paar seconden later weer ging opstarten.

Toen heb ik mijn iphone even hersteld naar de fabrieksinstellingen en opnieuw mijn reservekopie er op gezet. Waarna het probleem de wereld uit was.

En afgelopen avond had ik weer het zelfde probleem. Weet iemand een blijvende oplossing ?

blubber13 28-08-13 17:50

Nein, dat weet ik niet... Ik had eens gespeeld met de instellingen van mijn Iphone en toen had heel mijn gsm ontregelt. Toen wist ik nog niet veel van apple dus was ik naar de winkel geweest. Die hadden een back-up gemaakt van de iphone, en daarna hadden ze fabriekinstellingen gezet en terug de backup erop gezet. In de winkel spraken ze van een software- fout. Echter dat de fout enkele dagen terug voor problemen zorge. Iphone had eigenwil, reageerde traag en met iedere vinger tikt die je deed gaf die storingen en zoomde die automatisch in. (De instellingen dus waar ik toen mee had geknoeid) In de winkel zeiden ze dat het kon zijn dat die software-fout ook op de bakc-up stond en dat die daarna werd teruggeplaats...Mischien wat bij jouw toestel ook geeft....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:24.