Telefoon en buitenland

Telefoon en buitenland discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als je in het buitenland bent dan moet jij bv intikken: "+31 72 1234567" voor "072-1234567" Kan je dan niet beter altijd "+31 72 1234567" ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 June 2008, 23:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 4
Standaard Telefoon en buitenland

Als je in het buitenland bent dan moet jij bv intikken:
"+31 72 1234567" voor "072-1234567"

Kan je dan niet beter altijd "+31 72 1234567" in je telefoonboek hebben? Zodat als je bv de helft van de tijd in het buitenland doorbrengt (niet dat ik dat doe ) je veel makkelijker kan bellen? Of maakt dat niet uit voor de iPhone?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 June 2008, 23:53
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik heb alle telefoon nummers inclusief landnummer in mijn iPhone staan. 1 omdat het makkelijker is in het buitenland en 2 werkt bij mij de nummer herkenning van mijn iPhone hier beter mee.
  #3  
Oud 14 June 2008, 00:36
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Ik heb alle telefoon nummers inclusief landnummer in mijn iPhone staan. 1 omdat het makkelijker is in het buitenland en 2 werkt bij mij de nummer herkenning van mijn iPhone hier beter mee.
Dus net zoals ik +31
  #4  
Oud 14 June 2008, 17:45
macjoris's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: bosch van de Hertog
Berichten: 73
Standaard

nee de iphone is zo geweldig deze voeld aan uit welk land het nummer komt.

De iphone moet zoals elke andere telefoon ook gewoon een landcode hebben om naar het juiste land te bellen. Anders pakt hij ook gewoon als elke andere telefoon, het land vanwaar je uit beld (waar je provider is aangesloten).

De ene vindt het fijner om altijd de landcode in te vullen, zodat ze nooit verkeerd bellen in het buitenland, de andere vind dat niet fijn.
Persoonlijk, landcode erbij, vele malen fijner
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dataverbruik in buitenland Stevo iPhone algemeen 3 14 July 2010 18:31
Buitenland smoothdevil T-Mobile 2 16 May 2010 20:34
wi-fi buitenland Rob. Archief 1 9 March 2010 20:05
iPhone: Jailbreak en Buitenland richardk Jailbreak 1 28 June 2009 02:15
in buitenland? nickdw T-Mobile 5 11 December 2008 21:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:01.