Probleem: Bedien Windows 8 vanaf iPhone of iPad

Probleem: Bedien Windows 8 vanaf iPhone of iPad discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Afgelopen week op 18 oktober is windows 8.1 voor open publiek blootgesteld. Daarbij hebben ze ook een app gelanceerd: Microsoft Remote Desktop: bedien Windows ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 October 2013, 11:05
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard Probleem: Bedien Windows 8 vanaf iPhone of iPad

Hallo,

Afgelopen week op 18 oktober is windows 8.1 voor open publiek blootgesteld.

Daarbij hebben ze ook een app gelanceerd:

Microsoft Remote Desktop: bedien Windows 8 vanaf iPhone of iPad

ik wil dus windows 8 kunnen bedienen via mijn iPhone 5.

Ik slaag er maar niet in om dit werkend te krijgen.

Weet iemand een goede handleiding of instructies kan geven hoe dit nu moet om dit werkend te krijgen.

Ik werk met Windows 8.1 Pro 64 bit

Hopelijk kunnen jullie me helpen.

Alvast op voorhand bedankt.

Mvg antoon100
__________________
Advies wordt op je eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 October 2013, 13:09
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Niemand die weet hoe dit moet?
  #3  
Oud 20 October 2013, 15:58
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Opgelost ik heb dit net werkende gekregen.

Als er nog mensen zijn die dit willen gebruiken/testen en problemen ondervinden laat maar weten dan zal ik verdere informatie geven.

Handleiding: http://technet.microsoft.com/en-us/l.../dn473013.aspx

Mvg antoon100

Laatst gewijzigd door antoon100; 20 October 2013 om 16:09. Reden: taalfout
  #4  
Oud 24 November 2013, 13:33
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2010
Berichten: 195
Standaard

Hoi,

was dit net zelf aan het bekijken maar ik slaag er nog steeds niet in
Alle uitleg dat ik vind is ofwel engels, ofwel een mix van engels en NL. en uiteraard, mijn pc is in NL ingesteld dus kan niet alles terugvinden

Kortom, nergens een deftige uitleg te vinden. op mijn iPad zegt hij "host not found" maar tja, zonder de uitleg probeer ik ook maar wat dus kan goed zijn dat ik foute info ingeef daar.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:04.