iPod pakt computer (Windows 8) niet

iPod pakt computer (Windows 8) niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil liedjes op mijn iPod zetten, alleen wilt mijn computer het niet pakken. Ik krijg geen "stuurprogramma installeren". Ik hoor dat geluid ook niet, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 May 2014, 17:13
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2014
Berichten: 4
Standaard iPod pakt computer (Windows 8) niet

Ik wil liedjes op mijn iPod zetten, alleen wilt mijn computer het niet pakken. Ik krijg geen "stuurprogramma installeren". Ik hoor dat geluid ook niet, als iets aangesloten is. Ik heb het bij meerdere computers geprobeerd, maar toen had ik ook geen succes. Mijn iPod kan wel opladen via de computer, maar kan geen verbinding maken met de computer.
Heeft iemand een idee hoe ik dit probleem kan oplossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 May 2014, 18:36
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cybersicko Bekijk bericht
Ik wil liedjes op mijn iPod zetten, alleen wilt mijn computer het niet pakken. Ik krijg geen "stuurprogramma installeren". Ik hoor dat geluid ook niet, als iets aangesloten is. Ik heb het bij meerdere computers geprobeerd, maar toen had ik ook geen succes. Mijn iPod kan wel opladen via de computer, maar kan geen verbinding maken met de computer.
Heeft iemand een idee hoe ik dit probleem kan oplossen?
iTunes en alle drivers van je pc verwijderen en opnieuw installeren.
  #3  
Oud 7 May 2014, 21:09
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Als de oplossing van Techfreak niet werkt kun je altijd een harde reset doen.
  #4  
Oud 7 May 2014, 22:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Een nieuwe kabel wil ook nog wel eens de oplossing zijn
__________________
iPod touch 2G 8GB (25-09-2009 - 01-06-2011) ->
iPod touch 4G 32GB (27-01-2011 - verkocht) ->iPad 4 32GB (15-07-2013 - nu)
  #5  
Oud 8 May 2014, 04:27
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2014
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
iTunes en alle drivers van je pc verwijderen en opnieuw installeren.
Maar het gebeurd bij meerdere computers. Bij mijn laptop pakt het niet, computer van me moeder ook niet, die van me nicht ook niet.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 8 mei 2014 om 04:29 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arjan95 Bekijk bericht
Een nieuwe kabel wil ook nog wel eens de oplossing zijn
Ik heb drie nieuwe kabels gekocht, en daar werkte het ook niet
  #6  
Oud 8 May 2014, 04:46
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

iKapod misschien...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #7  
Oud 8 May 2014, 08:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cybersicko Bekijk bericht
Maar het gebeurd bij meerdere computers. Bij mijn laptop pakt het niet, computer van me moeder ook niet, die van me nicht ook niet.[COLOR="SlateGrey"]
Ik zou het toch maar eens proberen. Baat het niet, dan schaadt het niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:51.