iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 6 spacegrey is gewoon lichtgrijs! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/159323-iphone-6-spacegrey-gewoon-lichtgrijs.html)

Verschoor 15-10-14 15:42

Iphone 6 spacegrey is gewoon lichtgrijs!
 
Vind dit nergens terug in de reviews van Iphone 6 dus dacht, begin ik er maar over: net een Iphone 6 spacegrey van de online Apple store ontvangen, maar ik zou toch zweren dat t de "silver" versie is. Ik voel me toch een beetje misleid want op de site van apple staan mooie renders (3d modellen, dus helaas geen fotos..) waarbij de space-grey versie toch soort van antraciet is, maar dat is ie absoluut niet. Ik weet niet hoe de silver versie eruit ziet, maar veel lichter kan t niet.. Ik snap ook niet waarom ie niet donkerder is, zou dit met productie-methode beperkingen te maken hebben? De Iphone 5 was nog mooi antraciet, de 5s was ook al te licht om nog antraciet te noemen en nu dit, in combinatie met die antennelijnen (het lijkt wel een kitrand uit de badkamer) vind ik de achterkant niet bepaald een plaatje. Zie (matige) foto die ik zelf gemaakt heb in vergelijking met de misleidende Apple foto.

https://flic.kr/p/oJyTSE

RWK 15-10-14 15:53

Je hebt wel een punt. Op de site ziet het er veel donkerder uit dan in 'real life'.

De zilvere variant heeft volgens mij wittere randen aan de achterkant volgens vele Google plaatjes. In 'real life' zou dat weer enigsinds afwijken.

Bomans 15-10-14 16:35

Het Apple logo en de anttenelijnen zijn lichter van kleur bij de zilvere.

Het mocht inderdaad wat donkerder was ook mijn eerste reactie. Maar ik vind het nu best ok.

kenneth12345 15-10-14 17:20

Ik kom van een goud toestel en ik vind de space grey versie er zeer mooi uitzien, al mag het inderdaad gezegd worden dat het nog wat donkerder kon :)

Techfreak 15-10-14 19:18

Je hebt inderdaad wel een punt. Maar het stoort me niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:28.