Iphone 6 Plus USA, NL gebruiken

Iphone 6 Plus USA, NL gebruiken discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste lezers, Vanwege een studie zit ik nog tot zeker eind dit jaar in de USA. Nou was ik van plan hier de iPhone 6 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2014, 05:37
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 16
Standaard Iphone 6 Plus USA, NL gebruiken

Beste lezers,

Vanwege een studie zit ik nog tot zeker eind dit jaar in de USA. Nou was ik van plan hier de iPhone 6 plus te kopen maar in gesprek mer apple medewerker weest deze mij op misschien een probleem, het 4G netwerk in NL.
Ik heb tot op heden nog geen 4G maar misschien in de toekomst wel.

Is het mogelijk met de Amerikaanse 6 Plus op het 4g netwerk in Nederland te zitten? En werkt deze telefoon Řberhaupt wel met Nederlandse carriers?

Ik heb een telforticon abbonement.

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2014, 14:29
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Haarlemmermeer
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar Retort308
Standaard

Van kpnicon hoorde ik hetzelfde verhaal, er zijn verschillende type iPhone, die ˛f voor de EU markt zijn , ˛f voor de USA markt.En dat merk je met LTE.
Had je al gebeld met je ISP ? Die zouden je moeten kunnen helpen.
  #3  
Oud 21 October 2014, 15:16
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Zorg ervoor dat je hetzelfde model hebt dat ook in de EU verkocht wordt, die verkopen ze in Amerika volgens mij ook. En daarmee kun je alle Europese 4G netwerken mee gebruiken.

Mijn gewone iPhone 6, gekocht bij de Apple Storeicon in Amsterdam heeft model A1586, dit staat op de doos en op de iPhone.

Welk model de iPhone 6 Plus in Europa verkocht wordt moet je zelf maar ff uitzoeken. Maar je moet iig geen cdma toestel hebben, want die hebben geen simkaart.
  #4  
Oud 21 October 2014, 18:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 16
Standaard

Deze gegevens staan op de apple site (Amerikaanse):
Model A1549 (GSM)*
Model A1522 (GSM)*
UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)

Een van deze versie's zou het in principe moeten doen dan toch?
En als je geen LTE neemt maar een GSM dan zou je geen problemen moeten hebben vertelde iemand?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 gebruiken in de USA; een paar problemen BBoelie iPhone algemeen 7 23 August 2011 12:22
iPhone gebruiken in de USA Wess Internet in buitenland (roaming) 7 31 March 2011 15:25
nl iphone gebruiken in usa macekje Koopinformatie USA 1 5 November 2010 22:03
Iphone USA flash1985 Archief 1 16 May 2008 15:53
iPhone uit USA halen en hier gebruiken? Hoe en wat? EN-IS Archief 1 3 March 2008 22:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:18.