iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ik ontvang geen SMS bij de 2 traps verificatie. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/159702-ontvang-geen-sms-de-2-traps-verificatie.html)

Bangkok1 24-10-14 19:22

Ik ontvang geen SMS bij de 2 traps verificatie.
 
Bij Apple heb ik een maand terug mijn 2 traps verificatie ingesteld voor mijn Apple ID. Hiervoor dien je een telefoon op te geven waarop je de sms'jes kunt ontvangen voor de de te gebruiken code's. Ik heb niet 1, maar 2 telefoons opgegeven en deze hebben ook de eerste sms'jes keurig ontvangen en daarom staan ze ook als 'trusted" telefoons geregistreerd.

Maar hierna was het voor beide telefoons niet meer mogelijk om een sms te ontvangen. Deze heb je nodig voor diverse zaken. andere telefoon, installatie's etc. Nu heb ik natuurlijk ook de herstelcode nog, dus daarmee lukt het wel, maar die is meer voor nood bedoeld.

Nu blijk in niet de enige te zijn die dit heeft, zie: iPhone 6 icm 2-staps verificatie Apple ID problemen - iPods, iPhones & iTunes - GoT

Het lijkt vooralsnog alleen bij Vodafone en T-Mobile gebruikers voor te komen, maar natuurlijk niet iedereen. Zelf zit ik met beide telefoons bij T-Mobile. Dus mijn vraag, zijn er meer mensen met dit probleem?

Otje82 24-10-14 20:07

Ik heb Vodafone en krijg de eerste sms ook niet.

wilvon 25-10-14 07:56

Ik krijg ook geen sms en zit bij T-Mobile


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:23.