MobileMe

MobileMe discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Tip voor mensen die nog .Mac hebben in systeemvoorkeuren. Ga naar systeemvoorkeuren en dan naar .Mac. Log daar uit van je .Mac account. Ga terug ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 13 July 2008, 11:41
iktjilp's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 59
Send a message via twitter to iktjilp
Standaard

Tip voor mensen die nog .Mac hebben in systeemvoorkeuren.

Ga naar systeemvoorkeuren en dan naar .Mac.
Log daar uit van je .Mac account.
Ga terug naar saysteemvoorkeuren.
Sluit systeemvoorkeuren
Open systeemvoorkeuren
Ga naar .Mac (Nieuw icoon normaal)
Log in en zet synchronisatie op automatisch

Vanaf nu heb je dus het icoon van MobileMe beschikbaar. .Mac staat wel nog onder icoon.

Kijk na of je updates hebt. Bij mij staat de MobileMe update er nu eindelijk wel.

Tot zover deze update. Ga nu proberen om het conflict op te lossen tussen iCal en de rest van de wolk.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 14 July 2008, 21:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Hmm, kan iemand mij helpen? Ik krijg geen automatische update in systeemvoorkeuren van .mac naar mobile-me. Ik heb een 60 dagen trial account aangemaakt alleen het syncen van mac naar mobile-me cloud lukt dus niet. M'n mailadres van mobile-me werkt al wel op m'n iphone. (mac is trouwens volledig geupdate, dus daar ligt het niet aan)

Als ik bij .mac op synchroniseren druk gaat hij gegevens ophalen en na een minuut ongeveer zegt hij "kan niet aanmelden bij .mac".

Hoop dat iemand me kan helpen!
  #23  
Oud 14 July 2008, 23:01
iktjilp's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 59
Send a message via twitter to iktjilp
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iThomaz Bekijk bericht
Hmm, kan iemand mij helpen? Ik krijg geen automatische update in systeemvoorkeuren van .mac naar mobile-me. Ik heb een 60 dagen trial account aangemaakt alleen het syncen van mac naar mobile-me cloud lukt dus niet. M'n mailadres van mobile-me werkt al wel op m'n iphone. (mac is trouwens volledig geupdate, dus daar ligt het niet aan)

Als ik bij .mac op synchroniseren druk gaat hij gegevens ophalen en na een minuut ongeveer zegt hij "kan niet aanmelden bij .mac".

Hoop dat iemand me kan helpen!
Heb je als eens uitgelogd en dan weer ingelogd?
  #24  
Oud 14 July 2008, 23:25
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

zet mobile me er anders zelf op
dat heb ik gedaaan met de volgende link MobileMe Showing up in Software Update XML - Mac Forums
download daar het mobile me package en instaleer het
__________________
at your service
  #25  
Oud 15 July 2008, 10:23
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard Update: mobileme 1.1

Ik kreeg via de updater zojuist de melding dat versie 1.1 beschikbaar is gesteld.
  #26  
Oud 15 July 2008, 10:25
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Ik kreeg via de updater zojuist de melding dat versie 1.1 beschikbaar is gesteld.
raar, deze had ik al zondag gekregen.
  #27  
Oud 15 July 2008, 10:32
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Dat dacht ik dus ook, ik heb -of verkeerd gekeken - of ik heb die update voor de tweede keer aangeboden gekregen. Apple heeft het druk of ik zit te slapen....
Ik zit nu in ieder geval op 1.1
  #28  
Oud 15 July 2008, 15:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Mobile me account.. Is er ook een nederlandse zoals iemand in een vorige post zei..

Mobile me volledig via de regels geinstalleerd maar krijg ook geen push mail.. Agenda en contacten pusht hij al helemaal niet.. Heel af en toe doet hij dat..

Outlook mail en mobileme syncen wel maar dan alleen de mail. Deze mail komt ook op mijn Iphone maar wordt niet gepusht. Weet iemand wat hiervan de oorzaken zijn...

Ik wil hem zakelijk gebruiken en zoek nog wat leuke apps. ik ben nu Omnifocus aan het testen..

Groeten
  #29  
Oud 15 July 2008, 15:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Nederlands.. Kan je die ook krijgen? Hoe heb jij hem zo ingesteld. Ben benieuwd. Ik krijg push er met geen mogelijkheid op. Ook contacten en agenda syncen niet goed.. Duurt uren/
  #30  
Oud 15 July 2008, 15:26
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

waar moet wat in het nederlands staan?
bij mijn instellingen op mijn mac is alles nederlands.
op de site van .me niet natuurlijk
  #31  
Oud 15 July 2008, 18:25
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 4
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door co0lman Bekijk bericht
Heb je als eens uitgelogd en dan weer ingelogd?
heb ik al diverse malen geprobeerd maar helaas, werkt niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
zet mobile me er anders zelf op
dat heb ik gedaaan met de volgende link MobileMe Showing up in Software Update XML - Mac Forums
download daar het mobile me package en instaleer het
Ja dat zou fijn zijn als ik het handmatig kan updaten. Helaas doet de link waar ik de update handmatig kan halen het op deze site het niet meer. Damn... zit wel een beetje tegen zo. Heeft iemand hem nog ergens toevallig?
  #32  
Oud 15 July 2008, 19:09
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Dat dacht ik dus ook, ik heb -of verkeerd gekeken - of ik heb die update voor de tweede keer aangeboden gekregen. Apple heeft het druk of ik zit te slapen....
Ik zit nu in ieder geval op 1.1
Kreeg ik ook. Ikoontje is veranderd...
  #33  
Oud 15 July 2008, 23:04
etienne's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 170
Standaard

Zal mijn GSM provider (Telenet) de hoeveelheid data die ik download met MobileMe aanrekenen of zit dat vervat in het MobileMe abonnement?
  #34  
Oud 15 July 2008, 23:04
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Mee aangereken door je telecom provider.
  #35  
Oud 16 July 2008, 10:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 3
Standaard Untitled1 Agenda in iPhone

In mijn iPhone heb ik de agenda 'Untitled1', dit terwijl ik op me.com de agenda's 'Prive' en 'Werk' heb. Iemand een idee hoe ik de agenda 'Untitled1' uit mijn iPhone kan verwijderen?
  #36  
Oud 16 July 2008, 18:00
iktjilp's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 59
Send a message via twitter to iktjilp
Standaard

Als hij in iCal staat daar verwijderen. Als hij daar niet staat naar Me.Com gaan. Agenda selecteren en dan met het menu bovenaan rechts REMOVE doen. Heb ik onlangs ook zo gedaan.
  #37  
Oud 16 July 2008, 18:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 3
Standaard

het probleem is alleen dat de 'untitled' agenda niet in me.com staat, kan het mijn outlook agenda zijn?
  #38  
Oud 16 July 2008, 19:06
iktjilp's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 59
Send a message via twitter to iktjilp
Standaard

Dat kan ook. Best even nakijken.
  #39  
Oud 17 July 2008, 10:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 3
Standaard

Het is opgelost! In mijn iPhone bij instellingen even het syncen met de mobile me agenda uitgezet. Daarna het syncen weer aangezet en toen was de 'Untitled 1' agenda uit mijn iPhone verdwenen!
  #40  
Oud 17 July 2008, 20:48
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 52į18'51.59"N 4į56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

vraagje:
Moet je voor Mobileme een nieuwe mail adress ( account ) aanmaken? Of is het mogelijk een betsaand adres te gebruiken?
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: MobileME giljom Overige providers BelgiŽ 3 6 March 2011 11:33
Windows: MobileMe sjoeii Desktop-applicaties 1 20 December 2010 11:04
MobileMe - Me.com iShento Chat en geruchten 4 25 July 2009 15:05
MobileMe - me.com Pieszecki iPhone algemeen 4 1 July 2008 19:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:36.