iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 6 lockscreen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/161838-iphone-6-lockscreen.html)

karizma50 17-01-15 22:34

Iphone 6 lockscreen
 
Hallo allemaal, wij hebben pas geleden een iphone 6 gekregen, nou heb ik hier de reservekopie van de vorige iphone erop gezet en alles is klaar. Op het lockscreen viel mij iets op, onderaan staat terugzetten van iCloud-reservekopie. Weet iemand waarom dit is?

Alvast bedankt
Mvg

Youri91 27-01-15 13:21

Hoi karizma,

Is het probleem inmiddels opgelost? De melding op het lockscreen betekent dat er op de achtergrond nog bestanden en instellingen vanuit iCloud worden teruggezet op je iPhone. Je kan via Instellingen -> iCloud -> Reservekopie bekijken wat je iPhone nog aan het terugzetten is. Hiervoor moet je met Wi-Fi verbonden zijn. Eventueel kan je het terugzetten ook handmatig stopzetten, maar het kan zijn dat er dan bepaalde instellingen en bestanden niet worden teruggezet.

karizma50 27-01-15 13:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Youri91 (Bericht 990628)
Hoi karizma,

Is het probleem inmiddels opgelost? De melding op het lockscreen betekent dat er op de achtergrond nog bestanden en instellingen vanuit iCloud worden teruggezet op je iPhone. Je kan via Instellingen -> iCloud -> Reservekopie bekijken wat je iPhone nog aan het terugzetten is. Hiervoor moeten je met Wi-Fi verbonden zijn. Eventueel kan je het terugzetten ook handmatig stopzetten, maar het kan zijn dat er dan bepaalde instellingen en bestanden niet worden teruggezet.


Dit was hem! Thanks:) gebruik al bijna 5 jaar iphone, maar ken dit niet, beetje slordig vanmij. Kon er ook niks over vinden op google, heb waarschijnlijk geen goede woorden gebruikt.

Bedankt,
Mvg


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:13.