Camera 6 plus schakelt niet naar 240fps

Camera 6 plus schakelt niet naar 240fps discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) In de standaard camera-app kun je op de iPhone 6/plus bij de slow-motion instelling schakelen tussen 120 en 240 fps door er op te tappen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 February 2015, 13:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2014
Berichten: 6
Standaard Camera 6 plus schakelt niet naar 240fps

In de standaard camera-app kun je op de iPhone 6/plus bij de slow-motion instelling schakelen tussen 120 en 240 fps door er op te tappen
Dat werkt bij mij niet! Alleen 120.
Misschien moet ik er bij vertellen, dat ik IOS 8.3 gebruik.
Bovendien staat er "bps". Toch niet Bilder Pro Sekunde? Alle taal- en regio-instellingen zijn verder oke.
Heeft iemand dezelfde ervaring?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 February 2015, 16:22
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Ik kan je helaas niet helpen met het 240bps probleem, want ik heb er zelf geen ervaring mee. Het enige wat ik weet is dat je wel precies op dat getal moet tikken.

Er staat BPS, want FPS is de Engelse term. BPS staat voor Beelden Per Seconde.
__________________
Daniel
  #3  
Oud 16 February 2015, 16:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2014
Berichten: 6
Standaard Slow-motion

Ik tik me 'onnozel', maar geen verandering!
Andere apps, specifiek voor dit doel geschreven, schakelen wel. Lijkt me een 'rotte appel'. Wachten op de IOS 8.3 final.
Toch bedankt voor je reactie.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 februari 2015 om 17:32 ----------

ICulture: de wijzigingstijd loop 1 uur vr.

Laatst gewijzigd door loewal; 16 February 2015 om 16:31. Reden: Typefout
  #4  
Oud 16 February 2015, 16:34
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Ik zou willen dat ik kon controleren of het echt aan iOS ligt. Ik draai ook iOS 8.3 namelijk, maar helaas nog op een iPhone 5.
  #5  
Oud 16 February 2015, 18:31
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Bij mij stond deze optie al op 240, maar door te tappen kan ik wisselen tussen 240 en 120.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #6  
Oud 16 February 2015, 18:41
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 581
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Bij mij werkt dit ook gewoon.
  #7  
Oud 16 February 2015, 19:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2014
Berichten: 6
Standaard

Ter verduidelijking: ik gebruik de 6 plus.
Heb ook een koude start gedaan. Geen succes.
  #8  
Oud 16 February 2015, 19:42
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 651
Standaard

240 is toch trager dan 120 h?
  #9  
Oud 16 February 2015, 19:45
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door belgiumiphone Bekijk bericht
240 is toch trager dan 120 h?
240bps zijn meer beelden per seconde dan 120bps. Als je het over Slo-Mo video hebt is het inderdaad trager, omdat je het met 240bps mooier kunt vertragen. Hoe meer bps, hoe vloeiender het beeld.
  #10  
Oud 16 February 2015, 20:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2014
Berichten: 6
Standaard

Even terug naar de essentie van dit topic:

Wie weet, waarom op mijn iPhone 6 plus 64Gb., IOS 8.3 beta1, de schakelaar bij slowmotion niet werkt en gewoon op 120 bps blijft staan?

Andere apps (Supperslo, SloPro) doet dit wel probleemloos.

Strange!!!!!
  #11  
Oud 16 February 2015, 22:14
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Als het bij de anderen die hier gereageerd hebben wel werkt, dan ligt het waarschijnlijk aan de iOS 8.3 beta.
  #12  
Oud 16 February 2015, 22:25
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 581
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Ik zou zeggen meld het als een bug bij Apple. Dit is waarom ze eerst beta versies uitbrengen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mijn iphone 5 schakelt niet van Wi-Fi naar G3 netwerk bij geen ontvangst Wi-Fi. cesselbrugge iPhone algemeen 0 27 December 2013 12:13
Voicemail knopt schakelt niet naar Bluetooth Brinkster Overige providers Nederland 2 29 January 2011 13:47
schakelt direct door naar voicemail mees T-Mobile 0 25 December 2008 00:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:16.