iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Mijn Iphone reageert niet meer op aanrakingen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166979-mijn-iphone-reageert-niet-meer-op-aanrakingen.html)

randmeer 04-09-15 17:37

Mijn Iphone reageert niet meer op aanrakingen
 
ik ben nu bijna 3 jaar trotse bezitter van een Iphone 5, maar sinds een maand of 3 heeft mijn Iphone last van vastlopen. vaak reset ik de Iphone dan helemaal (10 seconden ingedrukt houden, en dan uitzetten). ik heb sinds half augustus IOS 9 beta 5 op mijn toestel staan (ik ben geregistreerd ontwikkelaar). maar sinds vandaag reageert mijn Iphone niet meer op aanrakingen.

mijn aan/uit knop doet het al een tijdje niet meer op mijn iPhone dus had ik zo een zwart vierkantje met wit bolletje dat je zo'n menu kan openen. deze reageert nog wel, als ik de iphone dus aan zet, door op de home knop te drukken ik kan hem nog wel uitzetten via dat zwarte vierkantje met die wittje bolletje. maar vegen naar links of naar boven voor een foto reageert die l niet op. in die zin raar. de Iphone reageert nog wel op die zwarte vierkant met dat witte bolletje. maar niet op de rest:confused:

zelf heb ik ook nog een apple watch, hier kan ik nog gewoon mee bellen sms'en etc. ik krijg er ook nog steeds berichten op. dus aan de achterkant van mijn telefoon is niks mis mee.


ik dacht dat dit makkelijk ging om via itunes gewoon mijn telefoon te resetten. maar ik krijg dan de melding: Zoek mijn Iphone moet uitgeschakeld zijn op je Iphone ga naar iCloud instellingen....)


heeft iemand een idee hoe ik dit probleem kan oplossen?

faire4u 05-09-15 16:12

Zoek mijn iPhone via de pc (www.icloud.com) uitzetten en dan kan jij je iPhone wel herstellen via iTunes.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:04.