Philips heu lampen en siri

Philips heu lampen en siri discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Siri vind mijn lampen niet Als ik een comado geef krijg ik als antwoord , geen lampen gevonden Iemand een idee Mvg Frank vpk...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2016, 20:25
» iPhone 4S 8GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2012
Berichten: 3
Standaard Philips heu lampen en siri

Siri vind mijn lampen niet
Als ik een comado geef krijg ik als antwoord , geen lampen gevonden
Iemand een idee
Mvg
Frank vpk
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 January 2016, 21:58
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

En in de Hue App?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 27 January 2016, 22:02
» iPhone 4S 8GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2012
Berichten: 3
Standaard

In de app geen enkel probleem ik kan de lampen normaal bedienen
Mvg
Frank vpk
  #4  
Oud 28 January 2016, 07:47
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2012
Berichten: 141
Standaard

Welke Hue bridge heb je? Dit is alleen mogelijk via de vierkante en niet de ronde.
  #5  
Oud 28 January 2016, 07:53
» iPhone 4S 8GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2012
Berichten: 3
Standaard

Heb de laatste nieuwe dus de vierkante en de laatste update
Mvg
Frank vpk
  #6  
Oud 28 January 2016, 07:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2012
Berichten: 141
Standaard

Heb je ze al toegevoegd aan HomeKit?
  #7  
Oud 28 January 2016, 09:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Je moet in de philips app aangeven dat je ze met siri wilt gebruiken en hoe ze heten in siri..
  #8  
Oud 4 February 2016, 09:51
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 784
Standaard

Bij mij is het vaak hetzelfde. Commando: 'Dim de lampen' of 'Lampen uit' werk wel. 'Verlichting uit' niet. Verder moet je je scenes een duidelijke naam geven. 'Activeer woonkamer' werkt. 'lichten aan' werk dan weer niet, helaas. Dat lijkt mij namelijk het meest voordehand liggende commando.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:45.