iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Behuizing/scherm laat los (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/17324-behuizing-scherm-laat-los.html)

Ruttico 08-09-08 21:04

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Dani1 (Bericht 167848)
@ BTD;

Ben blij voor je dat je een nieuwe hebt gekregen :D
Maar als je een nieuwe iphone krijgt kun je de oude reservekopie van je oude 3G toch niet terugzetten op een nieuwe of wel?

Dat is de reden dat de iPhone dus niet in de winkel omgeruild kan worden voor een nieuwe uit de voorraad. Hij wordt opgestuurd waarna apple bekijkt en bepaald of de problemen/schade onder de garantie valt. Wanneer hij wordt omgewisseld voor een nieuwe wordt door apple direct het serienummer en garantie (bij activatie in itunes) omgewisseld zodat dit geen problemen geeft bij her-aansluiting op itunes.

jaspergeerts 15-06-09 16:28

Ook probleem loslaten scherm
 
Hoi Allemaal

Ik heb het probleem ook opgemerkt.
Sinds vandaag valt mn rechter oordopje uit wanneer ik voorzichtig op de linkerbovenhoek van de iPhone druk. Als ik dan langs het scherm kijk zie ik ook dat hij een milimeter (of 2) naar binnen drukt. Wanneer ik druk valt dus het oordopje uit.

Mijn iPhone 3G is slechts 3 maanden oud dus het zal wel binnen de garantie vallen, alleen baal nu wel dat ik hem ik belgie heb gekocht.

Iemand toevallig ervaring met reparatie via Mobistar?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:07.