iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Siri "bijvoorbeeld mijn vader laten bellen" werkt niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/175857-siri-bijvoorbeeld-mijn-vader-laten-bellen-werkt-niet.html)

molukker87 24-02-17 04:47

Siri "bijvoorbeeld mijn vader laten bellen" werkt niet
 
Via Siri heb ik ingesteld wie mijn vader, moeder, broertje, zusje en echtgenote is. Dus als ik dan zei Siri bel mijn vader dan belde mijn iPhone voorheen mijn vader.

Een tijdje terug deed hij dit niet meer. Dan gaf ik de opdracht "siri bel mijn vader" of "bel mijn vader" en dan gaf siri als antwoord "Ik weet niet wie Mijns vader is" dit geeft hij bij iedereen aan die ik had ingesteld. Alleen ik snap niet waarom hij Mijns zegt. Als ik vraag "wie is mijn vader" dat laat hij wel gewoon de contactgegevens van mijn vader zien. Alleen met bellen doet hij het niet en zeg hij "Mijns vader" of "Mijns echtgenote" alles met Mijns ervoor.:confused::confused:

Kan ik dit resetten en misschien alles opnieuw instellen qua siri en contacten?? Of heeft iemand anders dit al is meegemaakt en heeft hiervoor een oplossing, want ik heb tegenwoordig een apple watch en dan is het wel verdomd makkelijk als dit gewoon werkt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:56.