iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Oude contacten niet zichtbaar op iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/19284-oude-contacten-niet-zichtbaar-op-iphone.html)

Cmdaulnis 17-08-08 18:09

Oude contacten niet zichtbaar op iPhone
 
Ik heb even gezocht, maar kon niets vinden, als ik niet goed gekeken heb mag er een slotje op. Gaarne wel de link naar het draadje met de oplossing. Thnx

Ik had een MDA III van t-mobile dus. Ik had in deze telefoon uiteraard veel contacten/nummers. Deze zie ik na het verplaatsen van het simkaartje niet in mijn iPhone (3g 16gig). Nu wilde ik iemand bellen met mijn oude telefoon en nu blijkt dat mijn oude telefoon mijn simkaart niet meer weet te herkennen.
Oftewel, ik kan niet meer bij mijn oude contacten en weet niet of het mogelijk is met de iPhone op mijn sim te kijken, of ik ze daar heb opgeslagen.

Kan iemand mij de oplossing verschaffen?

Thnx, gr Martijn

junero 17-08-08 18:15

bij instellingen menu kun je simcontacten kopieren naar je iphone contacten maar dan moet je wel al je contacten bij de mda naar je sim gekopieerd moeten hebben , en anders mischien had je wel een backup gedaan van je mda daar moeten ze ook wel zitten als je die met windows contacten synch kun je alsnog op iphone overzetten

Cmdaulnis 17-08-08 18:24

Ik ben nu mijn simcontacten aan het importeren, hoop dat dat lukt.
Het probleem met mijn mda is dat hij mijn simkaart niet meer ziet. Kan dat zijn omdat mijn simkaart nu puur voor de iPhone is en dus niet meer in een non-iphone toestel werkt?
Verder heb ik geen back-up...

*edit; alles staat nu op mijn iPhone. Thnx. Kan alleen niet achterhalen of alles op mijn simkaart stond. Ik moet mijn simkaart weer werkende krijgen in mijn mda....wellicht lukt dat later!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:07.