Telefoon functie werkt niet meer

Telefoon functie werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ben compleet nieuw hier en weet nog niet helemaal hoe dingen werken, maar wat ik nu heb lijkt mij dat niet hoort. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 September 2008, 12:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 2
Standaard Telefoon functie werkt niet meer

Hallo allemaal,

Ben compleet nieuw hier en weet nog niet helemaal hoe dingen werken, maar wat ik nu heb lijkt mij dat niet hoort.

Ik heb gisteren mijn iPhone "gejailbraked" en alles ging goed, nu net vanochtend iBreakr op me pc gezet, en daar die PLX geprobeerd te installeren maar dat lukte niet, nu wou ik een maat van me bellen, maar zodra ik op de groene knop "Telefoon" druk gaat hij gelijk weer naar home.

Wat kan ik hieraan doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2008, 13:47
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Proberen om permissies te herstellen en anders restoren en ibrickr ondersteund alleen tot versie 1.1.3 of 1.1.4 en niet hoger . Om iets te installeren kan je cydia gebruiken.
  #3  
Oud 21 September 2008, 13:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 2
Standaard

En hoe kan ik die permissies herstellen?
  #4  
Oud 21 September 2008, 13:56
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Lees hier eens.
https://forum.iculture.nl/f59/i...ermissies.html
  #5  
Oud 24 September 2008, 20:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Mijn belfunctie werkt ook niet 100%
Als ik op bellen druk dan opent hij wel de dialer, maar sluit deze binnen 3 sec weer af. Nu kan ik wel bellen via contacten-> aanklikken van het juiste contact, maar dan krijg ik het dialer scherm niet. Hij geeft boven in beeld aan 'hier klikken om terug naar gesprek te gaan' alsof ik dus op de homebutton gedrukt heb. Ik kan dus ook geen gesprekken beeindigen zonder headset. Het opstarten van de dialer werkt dus niet goed. Hoop dat jullie me kunnen helpen
  #6  
Oud 25 September 2008, 10:45
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 6
Standaard Iphone kan geen nummers draaien

Waarschijnlijk een beetje een onlogische vraag en misschien op de verkeerde plek maar anders moeten de mods hem maar even verplaatsen.

Beetje vreemd gister iPhone laten jailbreaken en er staat nu versie 2.02 op. Enigste vreemde is dat ik helemaal geen nummers kan draaien... Als ik op groene knop met witte hoorn druk krijg ik wel de nummers te zien maar kan daar niks intoetsen

Ben echt een leek (nu nog) met die dingen, heeft iemand van jullie dit al eens eerder meegemaakt?
  #7  
Oud 25 September 2008, 10:48
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Onderaan heb je toch verschillende knoppen.
Favorieten Recent Contacten Toetsen Voicemail

Laatst gewijzigd door Bomans; 25 September 2008 om 11:03.
  #8  
Oud 25 September 2008, 10:49
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Die kan ik dus ook allemaal niet aanklikken dat is het probleem
  #9  
Oud 25 September 2008, 10:55
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

kan je de spatieknop gebruiken bij je toetsenbord bij een sms of mail?
  #10  
Oud 25 September 2008, 10:58
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Dat doet het inderdaad gewoon allemaal...

Laatst gewijzigd door Bomans; 25 September 2008 om 11:03. Reden: samengevoegd
  #11  
Oud 25 September 2008, 11:03
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

samengevoegd

Anders je iPhone opnieuw herstellen.

Laatst gewijzigd door Bomans; 25 September 2008 om 11:06.
  #12  
Oud 25 September 2008, 11:05
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DETAI Bekijk bericht
Dat doet het inderdaad gewoon allemaal...
heb je KATE geiinstraleerd?
als dat zo is deze terug verwijderen
__________________
at your service
  #13  
Oud 25 September 2008, 11:09
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Kate staat er inderdaad op... Als ik dit eraf haal heeft dat dan verder geen gevolgen voor mij Jailbreak (heb dat namelijk niet zelf gedaan)
  #14  
Oud 25 September 2008, 11:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Neen, helemaal niet.
Verwijder maar gewoon en je probleem is normaalgezien opgelost.
  #15  
Oud 25 September 2008, 11:13
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Sorry voor de domme vragen... Maar hoe haal je dat eraf???
  #16  
Oud 25 September 2008, 11:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

je hebt hoogstwaarschijnlijk installer op je iPhone staan.

open dat en ga onderaan naar categories.
daar zie je installed packages staan. Open dat en daar staat kate tussen.
klik daarop en dan kan je rechtsbovenaan "uninstall" kiezen.
  #17  
Oud 25 September 2008, 11:18
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

kan ook in cydia staan
via cydia>manage>packages en daar moet je ergens kate tussen hebben staan>vink kate aan,nu gaat er een ander venster open>druk rechts bovenaan op modify en druk op remove
  #18  
Oud 25 September 2008, 11:19
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik dank u hartelijk... Probleem opgelost!
  #19  
Oud 27 September 2008, 21:15
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Hoe kan da nou ?

Had hetzelfde probleem ... maar hoe komt dit nu ...

Komt het omdat deze applicatie nog niet 2.1 compatible is ?
  #20  
Oud 2 January 2009, 13:08
rolandbreedveld's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: Zwijndrecht
Berichten: 16
Stuur een bericht via Skype™ naar rolandbreedveld Send a message via twitter to rolandbreedveld
Standaard

Heb hetzelfde probleem, na jailbrake en unlock (weet niet waneer dit optrad)
na openen van dialer-keypad crashed deze na 2 seconden, het reageerd nergens op.
voor het verwijderen van KATE kreeg ik deze error in
/private/var/logs/AppleSupport/general.log
2009-01-02 12:47:44 +0100,109,C2C00989-5062-4A55-9BD7-1A14FB10A4C2,30,MobilePhone,KERN_INVALID_ADDRESS at 0xffd4d5d7
na het verwijderen van Kate werkt het nog steeds niet, maar de foutmelding is wel anders:
2009-01-02 12:53:02 +0100,109,B46DF89F-8748-477A-A6DF-0FF2861D9E5C,32,MobilePhone,KERN_PROTECTION_FAILURE at 0x00000018

er is een crashreport gemaakt, waarin o.a. dit staat:
Process: MobilePhone [528]
Path: /Applications/MobilePhone.app/MobilePhone
Identifier: MobilePhone
Version: ??? (???)
Code Type: ARM (Native)
Parent Process: launchd [1]
__________________
Fenestras morituri erant, liber origo causidicus te salutant.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipod functie werkt niet meer Spider109 iPhone algemeen 12 22 January 2011 12:34
OS4.1-landscape functie werkt niet meer liang iPhone algemeen 3 3 October 2010 12:04
Telefoon werkt niet meer. VitaminX iPhone algemeen 6 22 March 2009 02:05
telefoon app werkt niet meer gmb iPhone Apps 2 2 March 2009 15:54
Muziek: Ipod functie werkt niet meer na 2.0.1/2.0.2 update manga Muziek, foto & video 0 23 August 2008 17:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:49.