Gebeld worden

Gebeld worden discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb sinds 1 dag een iPhone , ik heb er al mijn contacten ingezet, maar als iemand mij belt die als contactpersoon in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 September 2008, 20:22
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard Gebeld worden

Hallo,
Ik heb sinds 1 dag een iPhone,
ik heb er al mijn contacten ingezet, maar als iemand mij belt die als contactpersoon in mijn phone staat, zie ik alleen zijn nummer en niet de naam die ik erbij opgeslagen heb.
Een vriend van mij heeft dezelfde tegelijk gekocht en bij hem is dat niet zo,
hij ziet wel de naam van degene die belt.
Kan ik dat in de instellingen aanpassen ofzo ?

Alvast bedankt voor de tips
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 September 2008, 20:27
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik neem toch aan dat de nederlandse nummerherkenning wel geregeld is op de 3G????
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 26 September 2008, 20:28
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Ik neem toch aan dat de nederlandse nummerherkenning wel geregeld is op de 3G????
Kan ik dat zelf instellen dan ?
  #4  
Oud 26 September 2008, 20:39
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Ha, vind hier bij een ander onderwerp het antwoord,
0031 voor het telefoonnummer zetten !

En dat werkt, dus ga ik 'even' alle contacten aanpassen
  #5  
Oud 26 September 2008, 21:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sultan Bekijk bericht
Ha, vind hier bij een ander onderwerp het antwoord,
0031 voor het telefoonnummer zetten !

En dat werkt, dus ga ik 'even' alle contacten aanpassen
Toch raar dat je bij een nederlandse foon, met nederlandse nummers, die vanuit nederland bellen, naar nederland, er 0031 voor moet zetten...........
  #6  
Oud 26 September 2008, 21:24
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 128
Standaard

Lijkt mij slim om dat gelijk te doen als je een nieuw contact er in zet.

Hoef je in het buitenland niet weer in te voeren.

Is dus zinnig om gelijk te doen.

Groet,

Rien
  #7  
Oud 26 September 2008, 21:48
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rvanhusen Bekijk bericht
Lijkt mij slim om dat gelijk te doen als je een nieuw contact er in zet.

Hoef je in het buitenland niet weer in te voeren.

Is dus zinnig om gelijk te doen.

Groet,

Rien

Hier in nederland zou het onzin moeten zijn toch? Ik heb het ook niet
  #8  
Oud 26 September 2008, 21:56
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Toch raar dat je bij een nederlandse foon, met nederlandse nummers, die vanuit nederland bellen, naar nederland, er 0031 voor moet zetten...........
Ja, heb zelf geen idee hoor, heb 'm pas dus is allemaal een betje nieuw voor me
  #9  
Oud 28 September 2008, 15:53
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sultan Bekijk bericht
Ja, heb zelf geen idee hoor, heb 'm pas dus is allemaal een betje nieuw voor me
Het moet gewoon werken met gewoon 06-..... of 03.-....... Althans, daar ga ik vanuit....
  #10  
Oud 28 September 2008, 17:23
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Ik heb nu bij alle nummers 0031 ervoor gezet en nu werkt het wel.
Bij sommige nummers stond het er al voor, bij andere niet, maar goed, mijn probleem is opgelost.
  #11  
Oud 28 September 2008, 17:49
ppl ppl is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 307
Standaard

Het is maar net wat de telco ervoor zet. Vaak is dat inderdaad iets van +31 (of 0031). Probleem is dat heel erg veel telefoons dit zien als een ander nummer wat op zich ook wel terecht is. Dat +31 geeft namelijk de landcode aan en je ziet niet altijd even makkelijk aan het netwerk of je nou wel of niet in dat land aanwezig bent. Om dan veilig te zitten wordt dat dan gezien als een ander nummer. Althans, ik denk dat dit zo loopt. Je kunt het oplossen door dat +31 er voor te zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gebeld worden op iPhone 3G jakobkunst iPhone algemeen 1 5 May 2010 13:40
Gebeld worden . Cable iPhone algemeen 3 28 December 2009 21:52
Niet bellen/gebeld worden OG34a T-Mobile 2 19 October 2009 09:18
FW 2.2 + vodafone gebeld worden blaatorx Vodafone 0 2 February 2009 09:41
Gebeld worden pienb Archief 6 15 February 2008 10:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:28.