Contacten importeren

Contacten importeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 3g, maar ik heb op een andere simkaart van Vodafone mijn contacten staan, die wil ik kopiŽeren naar mijn iphone maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 September 2008, 19:04
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 16
Exclamation Contacten importeren

Ik heb een iPhone 3g, maar ik heb op een andere simkaart van Vodafoneicon mijn contacten staan, die wil ik kopiŽeren naar mijn iphone maar dat doet hij niet (via instellingen, contacten..., contacten importeren) omdat er dus een simlock opzit, iemand een idee hoe ik ze snel naar mijn iphone 3g kan zetten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 September 2008, 20:38
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Is je huidige provider ook Vodafoneicon? Ala dat zo is, dan zou dat toch moeten kunnen? Of is een simlock tegenwoordig voor de sim, en niet meer provider????
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 28 September 2008, 21:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 16
Standaard

ik heb iPhone gekocht met t-mobileicon simlock en simkaart en mijn contacten staan op een Vodafoneicon simkaart
  #4  
Oud 28 September 2008, 21:07
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Oja, das eigenlijk best stom van me, had ik kunnen weten.

Ik weet trouwens wel dat bijv. Viodafone een apparaatje heeft die een back up kan maken van je sim, incl contacten, wellicht kan je ook een andere sim erin doen en de gegevens daar opzetten....

Zoiets als dit bedoel ik dus:

http://www.eu-gsm.nl/vodafone-vda-un...er-p-7826.html

Laatst gewijzigd door Chrisl; 28 September 2008 om 21:16.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Contacten importeren op iPhone 4 Fala iPhone algemeen 5 26 October 2011 07:43
Contacten exporteren (Nokia) en importeren in iPhone Kevin iPhone algemeen 0 7 May 2011 17:33
Contacten op iPhone importeren naar Windows Coca iTunes 0 3 April 2010 14:55
yahoo email contacten importeren bertje356 iPhone algemeen 0 22 December 2009 22:44
SIM contacten importeren DennisE36 iPhone algemeen 6 21 August 2009 10:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:06.